|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
גיים, למרות שיש לו סגנון יותר חדיש ואנ'לא מת על זה סנופ, איך אפשר בלי ? דרה, ווארן ג'י, מוס דף, רדמן, מת'וד מאן, ואיך אפשר בלי האחד והיחיד Common !! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
ושמעתה חלק מהשירים שרשמתי? שקטים ואיטים עוד יותר חשוב |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תחפש ככה: Common - The Game Common - Go Mos Def - Oh No Wu Tang - Method man.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
קבל מוניטין |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
וראיתי שרשמת אפשהו שדרה לא משהו או משהו כזה.. נכון שבתור ראפר הוא לא כזה מוצלח אבל אתה לא יכול להתעלם משיתופי המדהימים שלו עם סנופ אקזיביט אמנם וכו'.. בתור מפיק הוא הטופ קלאס למרות שבשנים האחרונות מאז הפקת האלבום של דה גיים הוא לא מפציץ כמו פעם.. תסמוך עליו שtoxic האלבום החדש שלו יהיה אדיר!!!! בכל אופן סתם המלצה על שיתוף פעולה טוב שלו אמנים - Guilty Conscience שיר מצחיק סגנון השוטר הטוב והרע עריכה: אה ומאז Get Rich OR Die Trying פיפטי נהיה הומו |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אתה לא יודע כמה, אבל כמה הפקות הוא עומד מאחוריהן מהחדשות. אפילו אם הוא לא מקבל קרדיט. הוא הCO פרודוסר הכי מבוקש עכשיו. הוא נתן את שלו ברוב השירים החדשים בין אם זה KISS KISS של כריס בראון ועד לDRIVIN ME WILD של קומון. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
ופיפטי עם הזמן נעשה הומו שמים לב נראה לי גם שסידרו לו תלסט אז הסיגנון שלו יותר מהיר ומאז שהפסיקו לירות בו הוא פשוט לא כותב שירים מעניינים האלבום האחרון היה גרוע, אבל לפניו "הטבח" היו שירים ברמה: GUNZ COME OUT IN MY HOOD ונדמה לי גם SOME BODY GONNA DIE TONIGHT |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
למה? למרות שבהחלט יש הרבה שירים מצוינים בסגנון שאתה אוהב |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
אבל אם לא אני אפילו יכול לשמוע שירים כמו קונגפו פייטינג ומה זה להנות מהם עכשיו שאני שומע אותו ביוטיוב שיר בן :):):):) ![]() http://youtube.com/watch?v=KO9mMS_VJNU וגם זה קלאסיקה: http://youtube.com/watch?v=bZbe6ceKzFo לפעמים שיש מצב רוח יותר מדי טוב זה יכול להדרדר לרד אוט צילי פפר אבל אל תספר.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אבל כמו שאמרתי זה לא להרבה זמן אני בדיוק כמוך מעריץ את דרה כי בכל זאת... מלך הווסט קואסט יש רק אחד |
|
![]() |
![]() |