|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() תחשוב שהפסטה סופחת נוזלים
אז אחרי בישול נגיד יש לך 180 קלוריות זה כי יש לך שם פסטה עם נוזלים ולא יבשה כמו לפני בישול שהיא 350 קלרויות בקיצור פסטה 200 גרם פסטה אחרי בישול זה 100 גרם לפני בישול |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר מתחיל
|
![]() יש גם כמה רמות בישול לפסטה- יש חצי בישול (פסטה אל דנטה) שגורם לספיחת נוזלים חלקית ואז העלות הקלורית ל-100 גרם גבוהה יותר יחסית לבישול מלא בו ספיחת הנוזלים גבוה יותר.
חוץ מזה, כל הכבוד לך שאתה מצליח לאכול פסטה מחיטה מלאה כי אני ניסיתי פעם ומבחינת הטעם עדיף לאכול את הניילון שעוטף את הפסטה מאשר את הפסטה. |
![]() |
![]() |