|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() עומר משאית דחוסה עם חיוך מיליון דולר
![]() כפרה על הבחור הזה ,כמו גלעד וכמו עבדכם הנאמן ,הוא התחיל מאותו מקום ,וברוך השם הגיע לתוצאות מטורפות בכל קנה מידה .. יאללה עומר ,שנה הבאה לזכות בקטגוריה ?
![]() |
#2 |
Banned
|
![]() אללה כבוד למורה הדרך שלי!!!
לבן אדם שבזכותו אני עומד איפה שאני עומד!!! אללה עומר !!!מחר אימון רגליים אם אין צרחות בחדר כושר אל תבוא!!! ד"א חברים היום עומר קיבל סיבוב שבר מראה בחדר כושר זרק עליה דמבל של 50 קילו :):):):) כל הכבוד על השינויי אחי אתה עוד תגיע רחוק!!! עומר לנדאו מספר 1!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() :):):):) מה למה הוא זרק על המראה דאמבל?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() חחחחחחחח ספר ספר את הסיפור זה נשמע מצחיק טילים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
קיצור עומר צעק לי גלעד בוא תביא תדמבל של ה 50 עזרתי לו להביא הוא סיים סט היתעצבן שהחדר כושר מבולגן וכל שניה נתקעים במכשול אחר זרק תדמבל של ה 50 על הריצפה עכשיו הריצפה כזאת ספוגית הופ קפץ למראה נתן לו בומבה חחחחחחחחחח בכל מקרה גם אני עשיתי איתם אחרי זה סט הפלתי תדמבל של ה 50 על הבקבוק מים שלי עף הפקק ומהלחץ כל החדר כושר נירטב מהמים המסריחים ששתיתי חחחחחחחחחחחחח ואיזה מישהו אחד מבוגר כולו נירטב אמרתי כוס עמק מה גם ככה הוא בא להזיע |
|
![]() |
![]() |