|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הבנות מסוג האימו מעוטרות בהלו קיטי וביותר מדי סיכות. הבנים מסוג אימו נוהגים ללבוש סקיני גי'נס של בנות . חגורות ניטים שלרוב בצבע לבן,אדום, וורוד. דיבור בטון נשי, גם גברים. ציורים ותמונות של לבבות שבורים.
when the pain takes control touch leaves you cold it's better sometimes not to pray Well I guess that's just the way that it goes why love dies no one knows but I love you till my very last breath don't say a word just leave me with your kiss of death -L.A. Guns- ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
חוץ מהדיבור של טון נשי שבזה עוד לא נתקלתי, בכל השאר כן |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הלו קיטי?! אימו?! איפה אתה חי?! זה שיא הפאקציות. חגורות עם ניטים שחורות. לא לבנות ורודות וכו'. הם לא מדברים בקול נשי. והם לא הולכים עם סקיני (הדבר הכי מגעיל שיש), הם הולכים עם מכנסיים שחורים, ג'ינסים קרועים.
when the pain takes control touch leaves you cold it's better sometimes not to pray Well I guess that's just the way that it goes why love dies no one knows but I love you till my very last breath don't say a word just leave me with your kiss of death -L.A. Guns- ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אימואים ובגדים שחורים זה הכי שמועה בארץ. אימואים הולכים עם כל הצבעים, אבל באיפור הם מפוצצים בשחור. אימואים כן הולכים עם סקיני, רק לא ג'ינס. סקיני זה לא דבר מגעיל זה מפציץ. אם לא הייתי במאסה עכשיו והרגליים שלי לא היו שמנות רצח הייתי רץ לקנות. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() ציטוט:
עד האשכול הזה לא היה לי מושג מה זה סקיני ותאמת גם עכשיו שיש לי מושג שום דבר שהוא לא טעות של הטבע לא עבר בשדה הראייה שלי עם הדבר הזה על המקלות ארטיק שלו שהוא קורא להם רגליים
![]() |
![]() |
#8 | |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
* וכן כולם שם שוקלים 40 קילו גג..(זה בהנחה שהם מטר 90 כן? =0 ) קיצור שחיפים אחושרמוטה...אבל שיעשו מה שבזין שלהם כל עוד הם לא מיתקרבים אליי |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() אני חושב ש Shir היא אימו בעצמה...
![]() ![]() ![]() ![]() בד"כ רק רק אימואים אוהבים אימואים ופריקים.... ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() ציטוט:
גם לי אין בעייה עם ג'וקים כשהם מחוץ לבית שלי אבל הם לא מבינים זכויות רכוש , הבעייה היא שהמוח שלהם לא מבין את זה . אני לא שונא אותם : אני במקרה הגרוע ביותר מתעצבן מההתנהגות שלהם כמו שאני מתעצבן מההתנהגות של זבובים או יתושים, הם לא עושים זאת מתוך בחירה או רציונליות כלשהיא לכן אין טעם לשנוא אותם כמו בני אדם ששקלו משהו בעצם. לדוגמה : ערבים אני "שונא" כשהם קוראים לישראל פלסטין ומנסים לגנוב לי את הטלפון כשאני נמצא בצפון בתים-יפו , הם בני אדם שמסוגלים לבצע החלטות רציונליות ברמה שאני מסוגל. לכן אני מקבל רגשות של שנאה כלפיהם בגלל ההתנהגות והדעות האימו לעומת זאת חי מאינסטינקטים ומערכת מורכבת של רמזים חברתיים ותופס את העולם אחרת לגמריי , המוח שלא לא מסוגל לתפוס לוגיקה פשוטה למרות שחלקם מסוגלים לדוגמה לתפוס מספרים או מתמטיקה הם עדיין לא בידיוק בני אדם. ההתנהגות שלהם היא לא אשמתם בגלל שהיא נובעת מאינסטינקטים שמקודדים אצליהם מלידה ברגע שהם נדבקים מאימוים אחרים ולא ממחשבה והגיון מעין תת זן של ערפדים\זומבים
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |