|
|||||||
| פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
|
|
|
#1 |
|
חבר פעיל
|
בנות יש מליארדים. ס"מ בבייספס זה אירוע בקנה מידה שלא יתואר, ברור שעדיף הבייספס.
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
חבר פעיל
|
ציטוט:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
ציטוט:
אתה בכלל המושפע הכי גדול פה בפורום, מאונן עפ"י התפריט!!! |
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Banned
|
ציטוט:
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
אני מסכיםעם שי, מי שלא הולך לקרבי כי הוא פוחד על השריר, הוא לא בנאדם, הוא לא צריך להיות פה אזרח שווה זכויות, אז תעשו הפסקה קטנה לשנה-שנה וחצי של הטירונות, אחרי זה לא רק שיהיה לכם חדר כושר מאובזר, יהיה לכם גם זמן. אתם לא כל הזמן יושבים בקו בעזה. אם אתם פוחדים מקרבי, חושבים שאתם לא יכולים להשתלב שם אז סבבה. ואחרי הצבא תוכלו לחזור להתאמן בכיף. תראו את נאור זיו, הוא התחיל בצבא והוא היה בגדוד 13 של גולני.
שי אתה מסנן אותי?? :p |
|
|
|
|
|
#6 |
|
מנהל ראשי
|
מה ההבדל בין רוני קולמן לדוגמנית?
שניהם עושים קריירה מהגוף שלהם, אבל כולכם מסכימים שדוגמנים טיפשים, אבל שזה מגיע למתפחי גוף אתם הופכים לצבועים. יש גם דוגמניות עם תואר וכל זה הרי, זה לא אומר כלום. |
|
|
|