|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בשביל מה אתה צריך ג'קט, לא הבנתי ![]()
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() זה סתם האופי הישראלי ללכת לחתונה שזה אירוע מכובד אם ג'ינס וtשירט שטירד איתה למכולת
לדעתי זה מראה על זילזול |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
למה אני בעל החתונה? או בעל האירוע ? אני אורח ,באים עם חולצה יפה אני לא אומר חולצה t שריט פשוטה שהולכים איתה למכולת.. פשוט חולצה יפה שנראת אלגנטית,וג'ינס.. לא צריך לבוא בחליפת ג'ימס בונד לאירוע, זה מיותר.. הוא כולה בן 15 לא 40 ![]()
![]() |
![]() |
#4 | |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
אני בא פשוט עם בגדים יפים (בחתונה האחת שהייתי בא חח) אולי מכנס כזה שחור כמו בבר מיצווה וחולצה יפה אלגננטית כזאתי.. ![]() עריכה : חח סטס סוף סוף פרונט שלך...XD חח רק החליפה מסתרה קצת |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
קלאלסא אה?
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() ![]() טוב שלא הגזמת אה ?... אפשר להשים ג'ינס יפה, וחולצה אלגנטית.. לא של ערסים... פשוט חולצה יפה, או מכופתרת לא צריך ללכת עם חליפות של בני 30+..
![]() |
![]() |
#7 | |
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה
|
![]() ציטוט:
נכנס לחנות אלגנט מוציא 500 שקל ויש לך סט תותח לצעירים, אתם פשוט לא רגילים לזה תראה בארצות אחרות איך מתלבשים אפשר בלי הז'קט ![]()
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אבל מה הבעיה לבוא עם גי'נס ? אפשר להשים גם מכנס כזה כמו שיש בתמונה,וללכת עם חולצה אלגנטית... וזה לא בגלל שאנחנו חיים בישראל אז אנחנו לא רגילים,לכל אחד יש טעם שונה בבגדים וכו'. חולצה מכופתרת עם מכנס\ג'ינס... זה מעולה! קיצר חלס עם הווכיח הזה הוא סתם מיותר... שטסט יעשה מה שבא לו וזהו.. בהצלחה!
![]() |