ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > תזונה ותוספים

תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד..

תגובה
 
הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 22-10-07, 13:35   #1
Judokan
חבר פעיל
 
תאריך הצטרפות: Apr 2007
הודעות: 267
שלח הודעה דרך ICQ אל Judokan שלח הודעה דרך MSN אל Judokan
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי bigwave1
חחחחחחח איזה גנוב אתה אחי יא אללה
שים את החזה עוף על 250 מעלות ל12-15 דקות וזהו!!!!
לא להפוך , אחרי 12-15 דקות תוציא אותו ובתיאבון
תודה

ציטוט:
אחי יש לי מתכון מנצח בשבילך שגיליתי אחרי הרבה נסיונות כושלים להפוך את החזה עוף לאכיל.
יש תבלין שנקרא תבלין על האש. תפזר אותו על החזה עוף בנדיבות. אחרי זה תפזר גם קצת מלח ופלפל שחור. ואז תיקח את כפית חד פעמית מהקטנות האלה, תמלא אחת בשמן קנולה תשפוך על החזה עוף ותמרח את השמן בתנועות סיבוביות עד שכל התבלינים מתערבבים על החזה עוף. אחרי זה תמלא את הכפית בדבש ותשפוך על החזה עוף, מומלץ אפילו להוסיף עוד טיפה דבש. תמרח את הדבש על החזה עוף בעזרת הכפית. ועכשיו תהפוך את החזה עוף ותעשה את אותו הדבר על הצד השני. 6-7 דקות בתנור כל צד על מצב גריל. בסוף תחכה איזה 5-10 דקות שיתקרר ואז תלחץ על החזה עוף שכל השומן הנוזלי ייצא ממנו. אחרת אתה תתן ביס ויצאו לך שפריצים של שומן מעצבנים כאלה.
תנסה ולא תתאכזב.
תודה רבה על המתכון אבל רק חבל שאין לי את התבלין הזה למה אני מת מרעב עכשיו..
אז אלך על המתכון הפשוט.. אנסה בפעם הבאה.
Judokan מנותק   הגב עם ציטוט
תגובה


חוקי משלוח הודעות
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is פועל
סמיילים הינו פועל
קוד [IMG] הינו פועל
קוד HTML הינו כבוי
קפיצה לפורום


כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 11:24.


תוספי תזונה אבקת חלבון קריאטין משקאות איזוטניים פגישות ייעוץ קוביות בבטן עלייה במסה פיתוח גוף אימונים אישיים פציעות ספורט דרושים טו בשבט
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ
מערכת הפורומים מאוחסנת, מאובטחת ומתוחזקת ע"י אפטיים בניית אתרים