|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
Banned
|
![]() חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
כמו שאני שונא את הקוקסינלים שעובדים בתל ברוך ובשאר המקומות (גברים שמנסים להיות נשים הומואים כמובן) אני גם לא סובל תחבורת מוטציות האלו שמנסות להיות גברים איכס... בודיבילדינג לגברים!!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
אני גם חושב שזה גועל נפש ושזה מגעיל, אבל אני לא שונא אותן. לפי דעתי הן ראויות להערצה. מי כמוך יודע איך זה להשקיע את החיים בפיתוח גוף ולעשות הכל בשביל ההצלחה... תחשוב שהן מקריבות הרבה יותר ממך, אני לא יודע כמה גברים יש שבכלל יסתכלו עליהן, ולא אכפת להן... מה גם שזה נוגד את כל הנורמות של החברה להתעסק בתחום הזה כאישה. כמו שאמרתי, גם אני לא חושב שזה יפה, אבל אני מעריך אותן מאוד...
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() שאלה בלי קשר לב"ב, למה הן מקומטות (אני שואלת רציני)? כאילו הן ממש מקומטות, רובן.
when the pain takes control touch leaves you cold it's better sometimes not to pray Well I guess that's just the way that it goes why love dies no one knows but I love you till my very last breath don't say a word just leave me with your kiss of death -L.A. Guns- ![]() |
![]() |
![]() |