|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#2 | |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() ציטוט:
הוא לא אמור לעוף לטיזינבי, אבל הוא לא אמור להסתובב באלגנטיות ובעוד רגע להזמין את יגאל עמיר לקפה ![]() המינימום זה ליפול/לתפוס את הבטן/גב אנערף. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
limits are self-imposed. You have yet to realize your full potential so you really don’t know what your limits are. When you change the way you train, you change your limits. Even if you plateau in your lifts there are ways to bust a plateau. If you continue to make progress, then you have yet to hit your limit. Open your mind to what is possible. Let your body tell you what is possible and leave your mind out of it. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() מסקרן אותי מאיפה כולכם יודעים שצילומי הרנטגן מוכיחים אחרת, ושהכדור לא נכנס מהגב אלא מהחזה, וקונספירציות ובלגאנים.
רק תראו לי איפה מוכיחים שעמיר הוא לא הרוצח, ואני מתכוון להוכחה אמיתית, וכל המבינים לענייני יריות פה שרבין לא נפל, מדברים מנסיון? או מסרטים הוליוודיים של ואן דאם? בקיצור כל עוד לא יוכח אחרת, אין לכם את הזכות לשחרר את רוצח ראש הממשלה, שלדעתי האישית היה צריך להיות קבור עכשיו בדרך עפר נידחת בדרום.