|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() תודה אחי !
אבל תראה נגיד חומוסים שעושים אותם בלי שמן כמו "משני" ו"נאשנאש" הם איזה 10-15 אחוז שומן ... נראה לך הערבים עושים את זה עם שמן ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
אתה יכול לעשות אחלהקרח על הריצפה עם כל השמן שם... הם שמים הרבה שמן והרבה טחינה כדי שיצא טעים... אני לא הייתי לוקח סיכון ומחשבי את זה כ-25% |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר מתחיל
|
![]() חומוס מהסופר אתה מכוון אני מניח למשהו תעשייתי כמו אחלה וכזה?
בחומוס תעשייתי תתפלא כמה מעט טחינה יש וכמה שמן וחומרים מייצבים יש על מנת שיהיה לזה "הרגשה" כמו של חומוס. הערבים שמים לא מעט טחינה,ושם מתרכז מרבית השומן,הייתי מעריך שמדובר אפילו על בין 20-30 אחוז מהחומוס השמן זית מגיע רק למעלה ולא בחומוס עצמו ככה שאפשר לחסוך קצת שומן אם מבקשים בלי שמן זית. העצה שלי היא לקנות חומוס יבש ולהכין לבד,ככה אפשר לשלוט על כמות השומן. אפשר להכין "חומוס" גם לא מחומוס! אלה מעדשים וטחינה ושעועית לבנה וטחינה. יוצא מעולה. |
![]() |
![]() |