|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
וטייסון לא היה לו אגרוף חזק???? הוא היה מסיים קרבות אליפות תוך שניות אנשים קנו כרטיס ב100 דולר לא הספיקו להיתמקם כמו שצריך בכיסא והקרב ניגמר בגיל 15 הוא אולי שקל 90 בגיל 15 הוא ניראה כמו ביריון בן 20 ואם קול של ילדה בת 10
![]() |
![]() |
#2 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
היה לו אגרוף של 950 קילו לולדימיר קליצ'קו היד החלשה שלו היא 1000 קילו הוא לא היה מסכיים כל קרב כזה מהר יש לו קרבות ששרדו איתו בכיף 8 סיבובים אז אל תדבר שטוויות ואנשים לא קנו כרטיס במאה דולר כרטיסים עלו הרבה יותר |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
והוא היתפרסם ביזכות הנוקאוטים המהירים שלו, והכוח היוצא דופן שלו!
![]() |
![]() |
#4 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
בסדר הרבה התפרסמו ככה תאמין לי האחים קליצ'קו הרבה יותר חזקים והנוקאווטים שלהם מהירים הרבה יותר יש קרבות שמסתיימים איך שהם התחילו |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#6 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
מה זה קשור טייסון עשה כאילו מהפכה פעם אז מכירים אותו קליצ'קו הם עכשוויים |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה
|
![]() ציטוט:
דבר שני אני אישית לא ממש אוהב את האחים קליצ'קו ולא רק אני יש לי הרבה חברים מתחום האגרוף (חלקם רוסים, חלקם קווקזים) שלא תגיד הם ישראל ושונאים אותם או משו רובם יותר אהב תקרבות של טייסון בשיא מאשר של ויטאלי ואח שלו ציטוט:
![]() |
![]() |
#8 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
כן ויטלי פרש בגלל ניתוח ואז מה אם חברים שלך אוהבים יותר את טייסון ויטלי ואח שלו יותר חזקים בלי קשר למי שאוהבים ומי שלא |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה
|
![]() ציטוט:
אבל אם תעמיד את שתיהם בזירה בשיא שלהם אתה לא יודע מה היה מנצח ![]()
![]() |