|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה
|
![]() ציטוט:
ולא חס וחלילה אני לא מזלזל בפיתוח הגוף אבל הם גורפים כל כך הרבה כסף בWWE ולא צריך לקחת סיכונים לרדת לאחוזים וייבושים מטורפים יש להם גוף תותח אחלה כסף עובדה קבועה, לוקחים אותם לפרסמות לסרטים וכו..
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#3 | |
|
![]() ציטוט:
![]() למרות שסינה ראיתי תמונות שלו על הבמה של באדיבלדינג בצעירותו
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ראית את הסרט שלו "the marin"? יש את כל הנתונים להיות ה"מחסל" הבא!
![]() |
![]() |
#5 | |
|
![]() ציטוט:
והוא נירא שם בן :):):):)
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
חח לא איזה סיכונים יש פה מה פתאום... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
|
![]() ציטוט:
לאומת זאת אם אתה נופל כמתוכנן אתה מסודר ועוד לקבל על זה ימבה במבה כסף בפיתוח גוף אם אתה לא מגיע לרמת על בשביל להתקרב למקומות של TOP10 הלך כל הייבוש וכל החיטוב וקיבלת זין
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני מאמין שהWWE זה הביטוי הכי טוב שניתן לתת לבודי בילדניג, כי אחרי הכל מי לא היה רוצה ליראות את קאטלר וקולימן הולכים מכות? ואם היה קרב כזה אני בטוח שהרייטיניג של זה היה בשמיים
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בטח יעשו שקולמן ינצח כי ג'יי לקח אותו בבאדיבילדינג אנערף .. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בטח שהייתי מעדיף קריירת WWE אבל הסיכונים שם הרבה יותר גדולים מה לא הבנת פה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הכל זה פעלולים מתוכננים נראה לכם שאם זה היה אמיתי מישהו היה שורד בכלל... ואני מדבר על WWE לא על דברים אחרים ששם זה אמיתי וממכה אחת נופלים שם. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
WWE זאת הצגה אין בזה שום דבר מסוכן תאמת חחחחחחחח מה הכסאות בראש?ההפלות?הצגה! לא היו משדרים את זה בטלויזיה בשידור חי ונותנים לזה תמיכה ענקית כלכך אם זה היה מסוכן,להכנס לקריירת WWE זה אשכרה להכנס לקריירה של קולנוע לתחילתה לפחות ![]() לעומת זאת בבודיבילדינג הסייקלים אמיתיים והדיאטות אמיתיות והכל אמת חחח כל אחד והבחירה שלו ![]() שאני הייתי קטן החלום שלי זה היה להיות מתאבק בWWE סליחה WWF!!! חחחחח למי שזוכר. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
|
![]() ציטוט:
מי אתה שתקבע איפה יש יותר סיכונים? היית Bb מקצועי? ראית מזה קריירת Wwe? לא ולא נכון? כך שאתה לא יכול איפה יש יותר סיכונים תשווא כמה אנשים מתו ב Bb וכמה מתו ב Wwe כמה פעמים פתחו גופה של Bb מקצועי ומצאו שם לב בגודל של הראש שלך ב Wwe הסיכון הכבר ביותר זה ליפול לא נכון הכל שם מתכונן זה הצגה
![]() |