|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
Banned
|
![]() אחי חלאס להשמיץ תערסים טוב?
וואלה עדיף לי להיות ערס וגדלתי אם ערסים שעשו לי כבוד ואהבו אותי איך שאני! ולא להיות איזה סטייליסט שהולך אם חולצות בטן ועגיל בתבור או איזה מישהו כמו הפריקים של השכונה שלי שמדרדרים לכת השטן וכל שנה רואים אותם בחורשה דופקים מכות בחתול ואז הורגים אותו. הדיעות שלך בגדול נכונות אבל זה שאתה מכליל רק תערסים אתה טועה! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
אבל יש עבריינים שהם ערסים =על זה אני מדב'ר |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
אחי יש ערסים ויש ערסים ויש ערסים שהם נשמות טובות אבל רוב הערסים הם עבריינים אל תחשוב שאני רוצה לפגוע בך כי ממש לא אתה נראה בנאדם טוב וממ שוב אחי כתוב לכתוב כן או לא ולמה לתגובות הבאות!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
ואין לזה שום קשר, במקרה, לעובדה שהוא 130 קילו, עם יד בעובי של האגן שלך, נכון?
I'm not a Macchiavellian, he was only born earlier. Aou! Aou! Aou! Spartan#1! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() ציטוט:
מה זה חלאס להשמיץ את הערסים אח שלי? חאלס לכתוב שטויות.. שהוא אומר ערסים הוא לאו דווקא מתכוון לכל אחד ששם שרשרת גורמה והולך עם חולצות של לקוסט! הוא מתכוון להתנהגות הערסית!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ערסים חשים שהם הכי טובים וצריכים להוכיח את זה בזה שמרביצים לך סתם, דוקרים אותך וכו'. לפחות סטייליסטים וכת השטן לא נתפלים אליך סתם ומרביצים לך. אז אל תחפור כשאתה אומר שערסים עדיפים, זה שאתה גדלת בחברה "טובה" של ערסים לא אומר כלום. בכל מקרה, אני בעד.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() בדיוק בזמן שסטייליסטים הומואים מתווכחים אך הפן שלהם ערסים עם אגו בשמיים דוקרים אנשים תמימים תחליט אתה מה עדיף למרות שהכי עדיף להיות נורמלי חחח
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
דבר שני שב בשקט ואל תפנה אלי בכלל יא ילד בן 15! אתה לא יודע אם מי ישבתי ומה הייתי! אל תגיד לי אל תחפור ואל תצטט תהודעות שלי עד שאתה לא עולה 30 קילו הבנתה? סטייליסטים וכת השטן לא נתפלים סתם?לא הצבעתי עליהם ואמרתי הם עשו ככה נתתי דוגמאות וכט השטן נתפלים לחלשים מהם למה הם קיבלו פצצות וקרשים לפנים אצלי בשכונה שהם ניסו להרביץ לאיזה ילד מסכן ולי היה תכבוד לנפץ לאחד מהם בקבוק בירה על הראש. ועכשיו אתה מוזמן לסתום. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
כללי:: נתי
חדר כושר: LIFE FITNS
|
![]() ציטוט:
![]() |