|
|||||||
| תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
|
|
|
#1 |
|
חבר פעיל
תאריך הצטרפות: Jun 2007
הודעות: 2,883
גיל:: 18
עוסק ב:: אאני עוסק בעיקר בסמים.
חדר כושר: ספורטוב
|
ואי אחי בידיוק מה שרציתי לישאול לי יש בידיוק אותה בעיה
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
אחראית תזונה ותוספים.
תאריך הצטרפות: May 2006
הודעות: 3,294
גיל:: 24
עוסק ב:: מדריכה בחדר כושר
|
לא פשוט אתה מוציא מהלחם את הנוזלים שבו
__________________
mmm |
|
|
|
|
|
#3 |
|
חבר פעיל
|
גם לי יש איזו שאלה. שמכינים נגיד טוסט עם לחם מלא וגבינה צהובה 5% אז עצם ההכנה מוריד מהערכים התזונתיים של המרכיבים? (חלבונים,פחמימות).
__________________
חזה עוף- ידידו הטוב של האדם |
|
|
|
|
|
#4 |
|
חבר פעיל
|
אבל עצם השריפה לא גורם לאיבוד קלורי. נגיד הפחמימות המורכבות נשרפות... לא?
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
חבר פעיל
|
אין שינוי בהרכב הלחם.
הפחמימות אינן נפגעות בתהליך החימום, אך מצד שני הרכב המינרלים/ויטמנים שבד"כ נצאים בלחם המלא אכן נהרס. זאת אומרת, ללחם יהיה אותו ערך קלורי. אך ללא אותם מיקרונוריאטים כגון ויטימנים ומינרלים. אבאל'ה, בקיצר תקפיד לאכול גם את הלחם החי כמו שהוא מידי פעם. ![]()
__________________
androtest@walla.co.il לא בשבת לכל החכמולוגים... אין חכם כבעל הניסיון - נקודה שאתה מכווץ את השריר והדם זורם לך לנשמה, הורידים מתפוצצים והברזלים עפים , סימן שהתחילה המלחמה! |
|
|
|
|
|
#6 |
|
חבר פעיל
|
מה לגבי גבינה צהובה כשהיא משנה את מצב הצבירה ליותר מותכת?
__________________
חזה עוף- ידידו הטוב של האדם |
|
|
|