|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אין שינוי בהרכב הלחם.
הפחמימות אינן נפגעות בתהליך החימום, אך מצד שני הרכב המינרלים/ויטמנים שבד"כ נצאים בלחם המלא אכן נהרס. זאת אומרת, ללחם יהיה אותו ערך קלורי. אך ללא אותם מיקרונוריאטים כגון ויטימנים ומינרלים. אבאל'ה, בקיצר תקפיד לאכול גם את הלחם החי כמו שהוא מידי פעם. ![]()
__________________
androtest@walla.co.il לא בשבת לכל החכמולוגים... אין חכם כבעל הניסיון - נקודה שאתה מכווץ את השריר והדם זורם לך לנשמה, הורידים מתפוצצים והברזלים עפים , סימן שהתחילה המלחמה! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() מה לגבי גבינה צהובה כשהיא משנה את מצב הצבירה ליותר מותכת?
__________________
חזה עוף- ידידו הטוב של האדם |
![]() |
![]() |