|
|||||||
| תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
|
|
|
#1 |
|
חבר פעיל
|
ואוואואו!!! אבאל'ה, אחלה תפריט... אבל איפה הפחמימות?
אני ממש הייתי קורס מדבר כזה, אני חייב פחמימות. אורז,תפוח אדמה, לחם... משהו?! אם אתה עושה צ'יטים כל הזמן, אז אתה לוקח בחשבון שאתה לא תעלה נקי. לא הגישה שלי. אבל אתה עוד צעיר, ככה שסביר להניח שמטבוליזים שלך בשמיים ובחיטוב יהיה לך קל. סע ברכה, בהצלחה
|
|
|
#2 | |
|
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
ציטוט:
אני לא מתכנן לעלות יותר מדי נקי, אבל גם לא מתכוון לחרוג יותר מדי עם השומן, 1-1.5 קילו בחודש +/- בממוצע
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
חבר פעיל
|
ציטוט:
גבר גבר, זה הרבה מאוד 1- 1.5 ק"ג. עלייה נקייה של שריר מתבטאת ב 500 גרם לכל היותר, אלא אם אתה מתאמן חדש וטרי או מתאמן שיש על איזו אמפולה סוסטנון אל תשכח, אם אתה על על BULKING, תצטרך גם מתי שהו להוריד את זה. ![]()
|
|
|
|
#4 | |
|
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
ציטוט:
תוסיף לזה 200-300 גרם נוזלים ו300-200 גרם שומן. כל 10-12 חודשים חיטוב 3-4 חודשים, אני גם ככה נכנס לצבא ואז יהיה יותר נוח, לצאת מהצבא קרנף ![]()
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
|
|
|
|