|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
אתם יוצאים בכאלה הצהרות שאתם לא באמת מבינים.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה
|
![]() ציטוט:
כמעט כל אומנות לחימה שיש בארץ אני ראיתי ואני מכיר מלא חברה שמתאמנים בכל אחת מהם אין אומנות לחימה אחת שתביא אותך לכושר הידיים יותר מאגרוף ידיים זה האלמנת השולט בקרבות רחוב אל תשחק אותה ברוס לי ותענה לכולם פה "טוב אחי"
![]() |
![]() |
#3 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
ברור שאם מתאגרף ילך מכות עם מישהו שלא יודע כלום הוא יקרע לו תצורה ברוב המקרים אבל אם מתאגרף ילך מכות עם מישהו שיודע אומנות לחימה משולבת אין לו סיכוי |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() תעשו טובה ותפסיקו לדבר שטויות לא הולכים לאומנות לחימה בשביל לדעת "ללכת מכות" אלא הולכים כי אוהבים את זה ותאמין לי שלא משנה אם תלמד סמבו או קרב מגע ברגע שתלך מכות עם מישהו הרבה יותר חזק ממך ועם קצת ביצים כנראה שהוא יקרע אותך.
וחוץ מזה בכל אומנות לחימה יש את היתרונות שלה ונגיד מי שבג'ודו ילך מכות עם מתאגרף אז המתאגרף יקרע אותו בקטע של האגרופים אבל ברגע שהוא יפיל אותו לקרקע תוך שנייה אין למתאגרף סיכוי ויש עוד הרבה דוגמאות, אז כל אומנות לחימה תעזור לך במידה ותשקיע ויהיה לך מאמן טוב. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
|
![]() ציטוט:
"אין לו סיכוי" אם הוא יתפוס אותו על הרצפה אולי אין לו סיכוי אבל אם המתאגרף ישחיל רק 2 אגרופים לפנים רק 2 וזה מספיק 2 שניות והוא מחבק תרצפה
![]() |
![]() |
#6 | |||
אזהרה חמורה - שפה בוטה ושאינה הולמת
|
![]() ציטוט:
פייי... ב-mma אתה תלמד איגרוף כך שתדע מה לעשות עם מתאגרף ולא רק זה! אתה תשלב ברכיות, מרפקים, בעיטות, הפלות לריצפה ואתה תלמד לשלוט ברצפה...~_~ ציטוט:
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
|
![]() ציטוט:
אבל באגרוף יש 100% התמקדות על הידיים שזה מה שקובע במכות מי שמוריד ראשון אגרוף בדרך כלל מנצח בכל מקרה אני את שלי למדתי שנתיים אהבקות וקרוב לשנה אגרוף ואני ממליץ על שתיהם בחום
![]() |
![]() |
#8 | ||
|
![]() ציטוט:
האגרוף הראשון לרוב לא מוריד...אלא אם זה ממש מדוייק ללסת עם תנופה ותנועה של כל הגוף... אני כן אומר שאיגרוף זה פחות טוב מ-mma....
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||
|
![]() ציטוט:
פייי... ב-mma אתה תלמד איגרוף כך שתדע מה לעשות עם מתאגרף ולא רק זה! אתה תשלב ברכיות, מרפקים, בעיטות, הפלות לריצפה ואתה תלמד לשלוט ברצפה...~_~ ציטוט:
![]() |
![]() |