|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני מאמין שהוא זרק כי לא היה בזה שימוש .. בדקתי אחי גם אמא שלי בדקה ליתר ביטחון והכל נראה רגיל אין שום דבר מיוחד... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אם מישו היה זורק קופסאות טונה/ יוגורוט/ קוטג' היית לוקח?
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
טונה/ יוגורוט/ קוטג' התוקף שלהם ניגמר הרבה יותר זה דבר ראשון דבר שני תודה לאל אני לא מתחת לקו העוני אבל יש דברים שההורים לא תמיד דואגים כמו תוספי תזונה לחדר כושר אז אין מה לעשות כל עוד זה טוב וזה בסדר למה לא חסכתי לעצמי הוצאה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() שמע סיפור ואני מקווה שתפיק ממנו לקח טוב:
לפני כמה שבועות כשהייתי בעבודה, מתתי מרעב בצורה חולנית! קיצר אני עובר במחסן ונכנסתי בכניסה האחורית של המאפייה שם, קיצור אני קולט 4 בגטים טריים שוכבים שם. אמרתי לעצמי כוסעמו מי משאיר פה בגט? בטח זורקים את זה אז אני אוכל. באתי אכלתי בגט אחד ואז כשאני יוצא החוצה אני בא לזאתי בדלפק של המאפייה ואומר לה "בואנה אחלה בגטים אתם עושים", ואז היא באה מסתכלת עליי בשוק ככה: ![]() קיצר אחי, אל תעשה שטויות... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() ![]() לא הרגשתה משו שונה? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
מאז למדתי את הלקח ואני לא אוכל שום דבר משם ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
היה קטע (זה בשבילmaorstyle) פרק בסיינפלד שהשמן שם (אם אתם זוכרים או רואים, זה משנות הה...)ניסה לעשות רושם טוב, פתאום הוא קולט בפח ממתק פתתוח ושלם שמונח על הפח, הוא לקח את הממתק :):):):) ואכל אותו חחחחחחחואז הגיע בעלת הבית וקלטה אותו לוקח מהפח ואוכל.. :):):):) הוא הסתובב היה בהלם כולו |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
פרק טוב זה היה... מיסיז אנרייט! מיסיז אנרייט!, חחח אחרי זה היא ראתה אותו מנקה למישהו את שמשת הרכב עם כוס ביד.
![]() |