|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
מג"ב מג"ב מג"ב!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() הוא כבר לא איתנו חחח
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#4 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
I'm not a Macchiavellian, he was only born earlier. Aou! Aou! Aou! Spartan#1! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
Gil_G השחיף גם בגללך יא שחיף מסריח. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
|
![]() ציטוט:
אתה הבן אדם הכי לא מצחיק שיצא לי לראות וזה גובל במעצבן
![]() |
![]() |
#7 | |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
תכלס גלעד..מה קרה בזמן האחרון אתה מחפש צומי חח או שסתם בא לך לעשות קצת בלאגן? (אני לא מדבר על ההודעה האחורנה..אני מדבר בכללי...) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
מי אתה בכלל יהומו תיתעצבן עד מחרתיים אתה לא מענין בכלל מצידי גם תמות. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
מושעה
כללי:: אחלה גבר
עוסק ב:: עורך דין
|
![]() ציטוט:
תגיד אתה נדפקת בראש או משהוא????? אתה פשוט בן אדם שונה לחלוטין ממה שהיה פעם מה עובר עליך???????????? שיהיה לך חיים טובים. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() ואני לא מנסה להצחיק אותך ואתה ממש לא מענין אז במקום להעיר לי הערות לך למטבח יא חתיכת הומו ותתחיל להעמיס אוכל ולהיתאמן ולא לצלם תגב שלך מסנטימטר ולהעלות תמונה בצד לפורום,מה אתה חושב חחחחחחחחחחח שהגב שלך ניראה גדול?חחחחחחחח זה ניראה כאילו צלמתי איזה גידול סרטני שיש לך בגוף. אז שב בשקט ואל תפנה אלי כי בזמן האחרון אתה מצטט תהודעות שלי יותר מדי יא פריק מטונף וזה ממש לא מוצא חן בעניי. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
|
![]() ציטוט:
אולי זה ירגיע אותך יא חתיכת אדיוט לך לאיזה פסיכיאטר נראה לי יש לך מחלה נדירה
![]() |
![]() |
#12 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() אני בחולון בקרית בן גוריון כל היום אשמח אם תבוא "לתת לי למצוץ את הביצים שלך" כבר טפלתי במלשינים כמוך בעבר לא אתנגד לנסות שוב ![]() אבל אני לא ארחיב תמריבה איתך על גבי הפורום יא מסכן אתה רוצה תבוא קח תפרטים שלי מהחבר שלך LOGOUT הוא מכיר אותי טוב. פסיכיאטר כן תאמת הייתי אצל אחד פעם חחחחחחח הוא אמר לי שאני חולה בראש שכל פעם שאני רואה שחיף שמשחק בפוטושופ אני מתחיל לקלל להעליב אותו יש תרופות נגד זה כן...אני בידיוק עכשיו לוקח אותם טרן,טסט,נפוסין. זה תרפות שיבטיחו לי שלעולם אני לא אהיה שחיף מעפן כמוך שמצלם תגב המסריח שלו ממלימטר ומעלה לפורום אתה לא מרשים אף אחד אם זה אז תישב בשקט ותזדיין לי מהפורום. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
נ.ב סתכל אחי ערכתי תהודעה אחי ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
מושעה
כללי:: אחלה גבר
עוסק ב:: עורך דין
|
![]() ![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
חחחחחחחחח עלאק סרט! שב שב בשקט יא ניטחן אל תגיב להודעות שלי בכלל בשלילה ![]() לך תחזור להיות מפקד בצופים יא אפס! |
|
![]() |
![]() |