|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
כללי:: אני שמנמן מגניב
עוסק ב:: להתבטל
חדר כושר: בולבול
|
![]() ציטוט:
זאת לא ממש הערצה, יותר הערכה. תקרא קצת על הבנאדם, ותראה מה היה לפני המוות ואל תדבר שטויות. ותאמין לי שאם הייתי רואה אותך ברחוב אולי לא היית יורה בך, כי אני לא רוצח, אבל הייתי לוקח אלת בייסבול ומפרק לך את הצורה עד שהקישקע היה יוצא לך מהתחת.
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
מה יש לקרוא עליו?? שהוא עישן סמים, ירה באנשים, ושר מוזיקה שהיא ממש לא משהו?? |
|
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
כללי:: אני שמנמן מגניב
עוסק ב:: להתבטל
חדר כושר: בולבול
|
![]() ציטוט:
זה לא שהם המציאו את זה! אני גם לא מצדיק את האלימות, אבל יש אנשים, שזה מגיע להם. תשים לב שיש רופאים שחורים, עורכי דין שחורים, ועוד הרבה מדענים ואנשים חכמים אחרים שהם שחורים! (כמו כן גם באדיבילדרים.) אז תחשוב פעמיים לפני שאתה אומר שצריך להעיף אותך לג'ונגל ושהם מיותרים.
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
ד"א אתה ידוע מה הפירוש של פאשיסטים?? מעצם העבודה שאתה אזרח ישראלי אתה נתון לכמה חוקים פאשיטיים, כמו חוק השבות. כל האידיאולוגיה הנצאית התבססה על היטלר שהלהיב את כל העם, הרי מי היו ראשי הצמרת הנאצית? דחויי החברה, שהיו צריכים ללכת אחרי מישהו והיטלר היה צריך מי שילך אחריו. הרי גידלו את כל קציני הSS מגיל נוער וילדות להיות חיילים שנועדו להשמיד יהודים, הם חונכו להאמין שהם מפלצות. אני למדתי בגילי עכשיו, על האכזריות של שבטים באפריקה. אני יכול לתת לך דוגמאות למעשים שתרמו לחברה הגלובלית שהיהודים עשו, אתה יכול?? ועוד דבר, דרום אפריקה, בזמן שלטון האפרטהייד (שתמך בישראל תקופה מסוימת) דרא"פ שיגשגה בזמן שלטון הלבנים, מנדלה עלה לשלטון ורעב חזר למדינה, מה זה אומר לדעתך?? |
|
![]() |