|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
הויקינגים היו המתיישבים הראשונים בצפון אמריקה, הויקינגים היו בעלי כלי השיט המתקדמים ביותר שהעולם ראה עד זמנם, הויקינגים יישבו את סקנדינביה ואת בריטניה, רוב הכוח של בריטניה וההישיגים שהיא הגיעה אליהם היתה לאחר התקופה שהויקינגים פלשו אליה והתיישבו שם. הויקינגים ישבו את איסלנד ,גרינלנד,צפון אמריקה,בריטניה ,צפון צרפת-NORMANDY, הגיעו לאפריקה, אסיה, היו הסוחרים הכי גדולים בעולם שהגיעיו עד לקצה העולם, היה להם מסחר עם הערבים אפילו(ראה סרט הלוחם ה-13 אם לא ראית). הויקינגים הם אלה שיסדו את רוסיה! בניגוד למה שאתה חושב אלה לא הסלבים שהקימו את רוסיה. השם RUS זה ויקינגי בכלל, אני מציע שלפני שאתה מדבר ומשווה אותם לכושים תתחיל ללמוד היסטוריה קצת. ועוד משהו, נפלת עכשיו עמוק בבור. הויקינגים הם בדיוק דוגמא לאבולוציה והתפתחות של אדם. מלוחמים כוחניים שהיו אימת כל אירופה הם התנצרו, יישבו והפעילו סחר בכל העולם ויצרו את רוב המדינות המתקדמות בעולם. כל המדינות של הסקנדינבים הם המתקדמות בעולם מבחינת מדע,טכנולוגיה וכמובן האיכות של הדמוקרטיה והשלטון שם! איסלנד למשל נחשבת למדינה עם הדמוקרטיה הכי מוצלחת "ונקייה" בעולם. לכן זה בדיוק דוגמא לעם שהתפתח ועבר אבולוציה , לעומת עם שנישאר בדיוק באותו מקום לפני 2000 שנה! ואין פה אפילו מה להוותכח, תסתכל על אפריקה ותגיד לי היכן האבולוציה נעצרה... |
|
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
owned |
|
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
איך בדיוק ההודעה שלך מתקשרת למה שאני רשמתי? לא שאלתי כמה אכזריים היו הרומאים, או כל עם אחר בזמן הזה. אך אין לך מה להתווכח עם עובדות. הויקינגים היו אחד השבטים האכזריים ביותר, אם לא הכי אכזרי. הם נודעו בעקבות אכזרויותם, הם כבשו כפרים בזזו, אנסו את האנשים, ואז שרפו את הכפר על יושביו, זה לא מפסיק אכזרי בשבילך? " ועוד משהו, נפלת עכשיו עמוק בבור. הויקינגים הם בדיוק דוגמא לאבולוציה והתפתחות של אדם. מלוחמים כוחניים שהיו אימת כל אירופה הם התנצרו, יישבו והפעילו סחר בכל העולם ויצרו את רוב המדינות המתקדמות בעולם. כל המדינות של הסקנדינבים הם המתקדמות בעולם מבחינת מדע,טכנולוגיה וכמובן האיכות של הדמוקרטיה והשלטון שם! איסלנד למשל נחשבת למדינה עם הדמוקרטיה הכי מוצלחת "ונקייה" בעולם. לכן זה בדיוק דוגמא לעם שהתפתח ועבר אבולוציה , לעומת עם שנישאר בדיוק באותו מקום לפני 2000 שנה! ואין פה אפילו מה להוותכח, תסתכל על אפריקה ותגיד לי היכן האבולוציה נעצרה.." אני נפלתי בבור? אתה קודם טענת שאפרו-אמריקיים שהם בעצם אבולוציה של האפריקאים הקדמונים לא יכולים להתפתח, כי הם אפריקאים, שהם גזע נחות ובלה בלה. אבל הנה, אפילו הויקינגים האכזריים הפכו להיות אנשים טובים, אם זה בגלל התפתחות אבוליוציונית או וואטאבר. אז למה אתה פוסל אפרו-אמרקאים על הסף? הרי זה אותו דבר. האם תפסול נוורגי אקראי ותגיד שהוא נחות, וחסר תרבות בעקבות שורשיו הויקינגים? לא כ"כ נראה לי. בקיצור, אתה חי עם תפיסת עולם מעוותת, ואתה גזען גמו גזען ארי, או גזען אמריקאי, או גזען אפריקאי. אה ואגב, נורווגיה הייתה מדינת עבדים זולה, וההתעשרות והשגשוג חלו אחרי שמצאו שם נפט. |
|
![]() |
![]() |
#4 | |||||
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
אתה אומר הויקניגים היו אכזריים, אני מראה לך שכל התרבויות והצבאות שהיו באותה תקופה היו אכזריים באותה מידה ואפילו יותר, אתה קשה הבנה זה משהו אחר, בגלל זה לא הבנת את הקשר של הרומאים. ציטוט:
הראתי לך והסברתי לך שהאימפריה הרומית עשתה בדיוק אותו דבר ואפילו לאוכלוסיה יותר רחבה! כנ"ל הצלבנים בימי הביניים שהיו לאחר תקופת הויקינגים וכל שבט אחר שלחם, זה ממש לא יחודי לויקינגים. אתה צריך לשפוט שבט לפי השוואה לאותה תקופה לא לתקופה של היום, אם אתה רוצה לעשות השוואה נכונה לימינו אז תסתכל על הצאצאים שלהם היום, שמנהלים את הארצות המתקדמות ביותר בעולם אם זה מבחינה תרבותית או מדעית או פוליטית. ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
|
|||||
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תשאל מי שקצת מבין בנושא, והוא יגיד לך שהויקינגים נודעו באכזריותם, ואף היו ההאכזריים ביותר. ואיך בדיוק מידת האכזריותה של האומה הרומית קשורה לנושא?! זה כמו שתצדיק מעשי תיהור אתני יהודי באירופה על ידי הנאצים כי גם האפריקאים עשו זאת באפריקה. בקיצור, אין לי מה להמשיך להתווכח איתך כי אתה תמשיך לטענות את הטענות המגוחחות שלך. ומה שרציתי לטעון בקשר לנורווגים זה שנוורגיה לא הצליחה בזכות האזרחים, בזכות החוכמה והתושיה שלהם, אלא הצליחו בסה"כ בזכות הנפט, " משאבים טבעיים הם אלה הנותנים עוצמה כלכלית למדינה" לא רק, קח לדוגמא את ישראל. אה ולא קוראים לי יגאל. |
|
![]() |
![]() |
#6 | |||||
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
"תשאל מי שאתה רוצה" זה לא טיעון אני מצטער לאכזב אותך. אני חוקר את התרבות הויקינגית כבר המון זמן,קראתי מאות עמודים שקשורים לעניין, ואני מתעדכן במחקרים היסוטוריים בנוגע לתקופה של הויקינגים. עכשיו נעשה את זה לאט לאט כדי שתבין יגאל-EAGLE, כל הצבאות,כל העמים,כל הלוחמים, התנהגו בימים חשוכים אלו בצורה זהה, הויקניגים לא היו אכזריים יותר מהרומים שנחשבים לפלא תרבות של ימים קודמים. כל הצבאות נילחמו באותן שיטות, בזזו,רצחו,צלבו,אנסו וכו', אין הבדל בין הויקינגים לבין שאר השבטים/עמים של אותם זמנים. שאתה עושה השוואה אתה צריך להשוות מה שאתה רוצה להשוות, לדברים אחרים באותה תקופת זמן. כמו שהראתי לך הויקינגים היו הרבה מעבר ללוחמים,בניגוד למה שאתה רואה בחוברות קומיקס שלך. מדובר פה על הסחורים הכי גדולים של אותה תקופה, שהקימו מושבות באמריקה 500 שנה לפני שקולומבוס הגיע בכלל, שהקימו מושבות מצליחות בכל אירופה, שהגיעו לבריטניה ,התנצרו, והפכו אותה לאימפריה מאותה תקופה, שהקימו את המדינה הענקית רוסיה!יש לי עוד מלא דוגמאות, אתה רק צריך להתחיל לפתוח את הראש וללמוד, במקום לקרוא חוברות קומיקס, אם אתה רוצה קניתי לאחרונה סידרת תעודה על הויקינגים של שעתיים,שמסבירה הכל על התרבות שלהם והקדמה,הכל מלווה בממצאים אריכואולוגים ומדעיים לגיבוי הממצאים של אותה תקופה,זה באמת מעניין. ציטוט:
ציטוט:
חוץ מזה ששוב טעית,כמו שאתה טועה בכל טיעון שלך, הסקנדיבים הם מובילים את העולם מבחינת מדע, מבחינת שלטון-יחסי ציבור/ממשל,רווחה של התושבים וזכויות אדם.כמובן שגם מבחינת טכנולוגיה ופיתוח טכנולוגי הם מובלים. ונורווגיה למרות שהיא מדינה יוקרתית ומתקדמת אינה המדינה הסקנדיבית היחידה כמו שאתה בטח יודע(או שלא), הן כולם עשירות,מפותחות מבחינת אוכלוסיה-השכלה גבוהה, ושלטון. ציטוט:
מה הנקודה שלך כאן? אתה חייב להתחיל לדבר לעניין אתה מבזבז לי את הזמן, יש לי עבודה ביחסים בין לאומיים להגיש ביום ראשון ואתה מעכב אותי. |
|||||
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אה ונוורגיה מעצמה כלכלית? חח
מצטער רק לזה הייתי חייב להגיב, שאר ההודעה שלך פתטית כמו תמיד. תמשיך עם העבודה שלך, למרות שאני די בטוח שהרבה עם החיים שלך לא תוכל לעשות עם דעות כמו שלך. תנסה להגיד אותם בראיון לעבודה רצינית פעם (לא מפעיל חדר כושר ח) ונראה אם תתקבל. :-) |
![]() |
![]() |
#8 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
שנית הוא נגד פשע, על מה הדיון הזה התחיל על אישה שחורה ששרפה תבן שלה במיקרוגל! ודבר שלישי לפי דעתי רוב השחורים בארצות הברית יש להם בעיות של פשע וסמים ואם תנסה לקרוא קצת אתה תיראה שאני צודק והאחוזים של הסחר בסמים באמריקה הכי גבוהה אצל השחורים וההיספנים |
|
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מאיפה באה לך המחשבה שהאבולוציה שם נעצרה? |
|
![]() |
![]() |
#10 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
זה שהאירופאים התפתחו יותר מהר מהם זה לא אומר שהם הפסיקו להיתפתח. |
|
![]() |
![]() |
#12 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
אתה גם יכול לשפוט את הערבים באותה מידה,בימי הבינים הם נחשבו מפותחים ומתקדמים, אבל, הם נישארו שם בהרבה בחינות כאשר מהתקופה הזאת כולם המשיכו להתפתח והם נישארו מאחורה. |
|
![]() |
![]() |
#13 | |||||||||||||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תבינו - שורש המילה גזעני - גזע. היהדות לא פוסלת גזע כזה או אחר. המניעים הם דתיים. אתה מבדיל בין גזעים - מה שהופך אותך לגזעני. היהדות מבדילה בין דתות. לכן אין בעיה לחתן יהודי עם שחורה נוצרייה שהתגיירה. ציטוט:
פה אנו מסכימים. ציטוט:
מדינת ישראל? כי על חוק כזה עוד לא שמעתי. לא יודע מאיפה הבאת את זה. אבל בארץ ישנם גם אזרחים צ'רקסים, מוסלמים, דרוזים ונוצרים. לרוב אזרחי מדינת ישראל אין בעיה איתם כל עוד הם מוכנים לחיות בשלום. לדעתך, גם את הדרוזים צריך לכלול בטרנספר מאחר והם לא יהודים והרי אתה תומך בעליונות יהודית ??? (לפני שאתה עונה, אני מבקש ממך לחשוב על הקצין הדרוזי ששומר בגבול ברגעים אלו ממש בכדי שתוכל לשבת מול המחשב ולכתוב). ציטוט:
אם כבר, שמרנות. הסבתא הפולניה תעדיף לחתן את ביתה עם יהודי ולא עם גוי. מתוך שמרנות. לא בגלל שדמו של השחור טמא או "בכדי לשמר את הגזע". הדבר יפריע לה גם אם הוא יתגייר מאחר והגיור לא בא מאמונה שלמה, כי אם מתוך הרצון להתחתן. ציטוט:
הם פועלים להחמרת נושא הגיור. בכך אין כל פסול. ציטוט:
בכל מקרה, כבר הסברתי שחוסר הרצון להתבולל לא נובע מתוך גזענות. וכן, מישהו אמר שחסר גם יהודים גזעניים? אם כולם היו טלית שכולה תכלת, גם האתיופים והמזרחיים לא היו מופלים לרעה. ציטוט:
ברצונך לשלול הדמוקרטיה? לא ברור לי מה זה אמצע. פאשיזם הוא משטר מאד מוגדר ונוקשה בלי הרבה פירצות. ציטוט:
זה לא שהם פחות אכזריים. ציטוט:
מה יש לא להבין? החיילים החטופים עוברים התעללויות לא בטוח שפחות נוראיות ע"י "האדם הלבן" בימים אלה. ואתה טענת שרק שחורים מסוגלים לכזאת אכזריות. ציטוט:
אני פשוט אומר שהם חיים בתרבו פרימיטיבית. כפי שאתה טוען שהויקינגים חיו בתרבות פרימיטיבית, כך הם חיים כיום. אולי בתרבות אפילו פרימיטיבית יותר. ממש כמו האדם הקדמון. ולכן לך זה חורה הרבה יותר מלהם שבאים ממקום אחר. ברור שאין קשר ללגעת לבחורה במקומות מוצנעים. אני פשוט מסביר מאיפה אתה בא, ממקום שלהטריד בחורה הוא עבירה שנכלאים עליה. הם באים ממקום שונה ופרימיטיבי הרבה יותר. ציטוט:
לא חסר סיפורי זוועה. ציטוט:
אבל נניח ואתה לא צודק (לא, אבל נניח). נניח שהשחורים חכמים פחות, אתלטים יותר ואגרסיביים יותר. אז? צריך לבודד אותם באי משלהם וחבל שהם בכלל נולדו? מה עם האוטיסטים והמפגרים ? אולי נבנה אי גם להם? ציטוט:
היית יכול פשוט להגיד כן. אין הבדל מהותי ביני לבין ניאו - נאצי. הוא תומך בעליון הגזע הלבן הארי, ואני תומך בעליונות הגזע היהודי. זה כל ההבדל. |
|||||||||||||
![]() |
![]() |
#14 | |||||||||||||
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
יש מחלות גנטיות ספציפיות בעיקר ליהודים, מה שאין למשל לנוצרים. בגלל שהיהדות היא לא דת מיסיונרת כמו האיסלם והנצרות,נישארנו פחות או יותר כל השנים בחברה של עצמינו,בגלל זה המספר שלנו כל כך נמוך. אפשר להגיד שהקבוצה האתנית היחידה שהיא היא יהודית בדת ולא בגזע זה האתיופית, כיון שהם מגויירים, אה וכמובן החבורה של ההודים שהביאו עכשיו, בני מנשה או איך שקראו להם. היהודי הספרדי המקורי והאשכנזי מקורם באותו מקום ואותו דם. זה לא גזע לחלוטין,כי אתה יכול להיות יהודי ע"י התגיירות, זה לא דת לחלוטין כי רוב היהודים הם בעלי קשר דם, וגם אתה יכול להיות חילוני יהודי ואתאיסט יהודי ואתה לא יכול להיות אתאיסט נוצרי או אתאיסט מוסלמי. אגב הרבה רבנים,והיתה על זה כתבה בעתון לפני יומיים,רוצים בכלל לבטל את האפשרות לגיור. ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
תקרא את זה: http://www.atraf-f.net/or/showthread.php?t=12726 ציטוט:
ציטוט:
בעקרון כל שלטון מורכב מקשת,בצד אחד יש לך את השמאל הכי קיצוני הכי ליברלי,בצד שני יש לך את הלאומנות הקיצונית והפאשיזם. בקשת הזאת בדרך כלל ניפגשים באמצע, במקום שלא ניפגשו באמצע זה כל המשטרים הקיצוניים בין אם זה סוציאליזם קיצוני סגנון קומוניזם או בין אם זה פאשיזם קיצוני כמו מוסליני/נאציזם/פרנקו של המאה הקודמת. כרגע יש עודף בליברלים,חופש הביטוי,פלורליזם וכל דבר אחרי שגורם לקלקול של החברה(כמו מצעד הגוואה למשל והמאבק של השמאל הקיצוני לחופש הביטוי של הקהילה ההומו-לסבית). תקרא כאן: http://www.atraf-f.net/or/showthread...E0%F9%E9%E6%ED ציטוט:
התעללות היא בילדים בגיל 12 חודשים עד גיל 71, ברור שאת היתר עם רוצחים. ציטוט:
עזוב אחרי כזאת הערה אין לנו בכלל מה לדבר יותר על דברים שקשורים לגזע. וחוץ מזה הערבים בכלל לא מתרקרבים לרמה הזאת של העינויים, אצלם זה או להרוג ישר או עינויים כמו מכות חשמל(על פי עדויות של ישראלים שנפלו בשבי) אני לא אומר חס וחלילה שהערבים הומאנים , אני רק אומר שאין מה להשוות אפילו בין האכזריות האפריקאית לזאת של הערבים, מה עוד שהאפריקאים עושים את זה לעצמם. ציטוט:
הצאצאים של הויקינגים הם השוודים נוורבגים דנים, זה מה שאני מראה, בצד אחד עם שהיה לוחמני והתפתח להיות האדם המודרני והתרבותי, ובצד שני אדם שהיה ונישאר אותו דבר בדיוק אלפי שנים. ציטוט:
ציטוט:
חוץ מזה אני לא אמרתי שבגלל הפשע של המיקרו כל הכושים כאלה,אני הראתי איך הפשע של המיקרו בא לידי ביטוי באדמות האם של אותו גזע. ציטוט:
זה יהיה אי של מסיבות 24 שעות, אי אקזוטי, ששם יוכלו לבצע את זממם כל היום, ללכת ערומים, לצעוד, לא יצטרכו לעשות כלום יותר מאשר סקס חופשי עם כולם ומסיבות. ציטוט:
אין שון הבדל בין שמאלני קיצוני ישראלי,אירופאי , אמריקאי, גרמני וכו'... לכולם אותה אידיאולוגיה ואותה מטרה והשקפת עולם, רק בצד אחר של המטבע. |
|||||||||||||
![]() |
![]() |
#15 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() נייט,
גם אם מה שאתה אומר הוא נכון, שים לב שמדובר על אוכלוסיה שמגיע מתרבות שונה ב180 מעלות מהתרבות שלנו. הם מרגישים נדחקים, הם עניים מרודים שהגיעו ללא שום רכוש ועברו תלאות עד שהגיעו. שיכנו אותם במקומות כמו דימונה, והם למדו משכניהם הלא-פחות גרועים. האחריות המוסרית שלנו בתור אנשים שמגשימים את הציונות, היא לתת להם להיקלט בצורה הטובה ביותר. גם אם זה אומר להבליג, גם אם זה אומר לתת מעצמך למענם. בטח ובטח שלא לדחוק אותם החוצה, כי נחש מה - הם לא מצליחים להקלט בצורה טובה והמצב שלהם רק מחמיר, ופשעים שהם היו מכות ובלאגן יהפכו לשוד מזויין ורצח כי הם ירצו להתקיים ולהגיע למצב של שוויון כלכלי.
המלצתי: - - - - - - - - - - - - - - - - - - עזרים מומלצים: רפידות גובה תוספת גובה למתעניינים. סיגריה אלקטרונית להפסקת עישון קלה. כאבי גב - אתר שמציע את שיטת אפוס להקלה בכאבי ברכיים. ------------------------------- גלעד שליט כבר יותר מ-1,000 יום בשבי. אל תיתן לו להשכח. |
![]() |
![]() |
#16 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
אפילו לא בגלל הגזענות, אלא בגלל שיהיה להם קשיי קליטה וקשיי השתלבות, והם יהיו נטל כלכלי על המדינה.
![]() |
#17 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
פשע לא יקדם אותם לשום מקום הוא ישאיר אותם במצב דומה למה שהם היו באתיופיה או בכל מדינה אחרת שהם עלו ממנה ויותר גרוע.. |
|
![]() |