|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
מוסליני לא היה גזען לתקופה מסוימת עד שהיטלר החליט שכדי שהוא ישאר במדינות הציר הוא חייב לאמץ מדיניות גזענית. סאדם הוא שונא דתות ולא גזעים והוא בכלל דיקטטור היטלר הוא הומו. אני לא אומר שלא ישנאו אותי, אני אבין לחלוטין אם איזה לאומן אנגלי לא ירצה שאני יחיה אצלו במדינה (למרות שלו אין נימוקים כמו שלי ושל עומרי לשחורים, הנימוק שלו הוא פירוש כוח ההישרדותה יהודי בתחמנות בעוד שאני ועומרי מדברים על חוסר תרבות או אנושיות) בשביל הוקמה ישראל, בשביל היהודים. אני הייתי רוצה שתשאל אנשים כמו חיים ויצמן או דויד בן גוריון לגבי הדיון הזה (בהנחה והם היו חיים) הייתי רוצה לדעת מה דעתם (שהיא די ברורה) |
|
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני יגיד לך למה אתה לא שונה מהם, כי הם, כמוך, חשבו שכל מי שלא "מוצא חן" בעיניים אז ההשלכות לזה הם מיגור, רצח, נידוי, הכחדה וכדומה. בנוגע לשאלה בקשר לבן גוריון, תסביר את עצמך שוב בבקשה. |
|
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
איפה התחכמות?? אני מוכיח שאתה טועה. ואני לא טענתי לא לרצח ולא למיגור רק להגירה שלהם לארצם המקורית. שיקימו ארץ באפריקה תקרא קצת על ראסטאפריי. |
|
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ואני ממש לא טועה. אם לא ברצח אתה אומר אז כן בנידוי ומיגורם מהחברה. |
|
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
חכו שנייה יש לי איזה קישור שאני מחפש בשבילך ובשביל נוי, שתהנו קצת מאחיכם השחורים |
|
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
התשובות שאתה נותן חלשות כל אחת יותר מהשנייה.. אין כבר טעם להתווכח איתך כי זה וויכוח שאין לו מוצא. לסיכום מה שאתה אומר תקן אותי עם אני טועה זה: - השחורים לא מקומם לחיות עם הלבנים - - השחורים נחותים יותר מהלבנים בגלל שכמה מחקרים הוכיחו זאת - למעשה מה שאתה אומר שהם סוג אחר של בני אדם. וואו! איזה יופי! אין ספק אתה גילית את אמריקה |
|
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
השחורים שיחיו אחד עם השני, להם לא אכפת שהם משמידים את עצמם. לא הייתי אומר נחותים מהלבנים, אלא פשוט לא התפתחו כמו הלבנים. |
|
![]() |