|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
הושעה
|
![]() ודרך אגב, באשכול של הסרט המצוייר לא רבתי עם אף אחד - פשוט אין שם הודעה התקפית אחת שלי אפילו. את התושבה לשאלה שלי "מה אתה רוצה" כולכם יכולים לבדוק. אה, גם את ה"כיסוח" של דודים שלי.
![]() |
#2 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אחרי הכל אתה בנאדם בוגר ומומלץ להתנהג כאחד, תאמין לי שככל שתחשוב פחות ותשקיע פחות מאמץ במריבות האלו אתה תשכח מהם... אתה תצא בנאדם חדש. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
ארבל, למרות שאני ממש לא מעודכן בכל העניין, אני די בטוח שבאמת אין שום מלחמה.
![]() |
![]() |
#5 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אין לי איתו כלום והוא לא מפריע לי אני עוקץ אותו כמו שהוא עוקץ אותי אבל איך שאתה אומר סבבה נזרום אם זה וניראה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
|
![]() אחלה כרטיס.
גלעד,מה משקלי העבודה ש'ך? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() כל הכבוד אם מוטיבציה ואהבה כזאת לספורט אני בטוח שנעודד אותך עוד שנתיים אם גביע ביד בהצלחה אח יקר
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
אחי זיינת אותי מצחוקקקקקקקקקקקקקקק חח עכשיו רציני אחלה כתבההההההההההההה אתה בן אדם דבש ר גלעד הוא המלך: ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |