|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
אחראית תזונה ותוספים.
תאריך הצטרפות: May 2006
הודעות: 3,294
גיל:: 24
עוסק ב:: מדריכה בחדר כושר
|
![]() אם אתה מעדיף לחם לבן אז תוסיף ירקות
__________________
mmm |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() שמעתי שלחם/פיתה מקמח לבן זה רק קמח ומים ולכן זה נדבק בצינורות שזה יורד בהם ויכול לעשות סתימות בעורקים או משהו כזה. זה נכון?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() עריכה: אתה טועה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
תאריך הצטרפות: Jun 2007
הודעות: 2,883
גיל:: 18
עוסק ב:: אאני עוסק בעיקר בסמים.
חדר כושר: ספורטוב
|
![]() ציטוט:
הבנתי אז כאילו אז עדיף כבר לקחת לחם רגיל מבחינת סיבים יש לי |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לומד מהר, לבריאות ! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() רק בשביל שאני אוכל לחזור לטחון פיתות מקמח לבן ולישון בשקט. מאיה תפרסמי לי איזה הודעת הרגעה שקמח לבן לא נדבק איפשהו בגוף שלנו.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() מאיה?
|
![]() |
![]() |