|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#141 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#142 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
חוץ מזה זה המקום היחידי בעולם שאין בו כמעט אנטישמיות, כל מקום אחר שונאים יהודים ולמה לשרת בשביל המדינה הזאת? אנשים מתו פה בשביל שאתה תוכל לחיות בכלל, ממש דוגמא אתה לא אכפת לך מכלום חוץ מעצמך |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#143 | |
אזהרה חמורה - שפה בוטה ושאינה הולמת
|
![]() ערוך...
![]() |
![]() |
![]() |
#144 | |
מנהל מקצועי
|
![]() ציטוט:
אז למה להרוס אותה?לך לאנשים שהורסים אותה,ולא לאלה שנהרסים |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#145 | |
|
![]() ציטוט:
ולפי הגישה שלך אולי פשוט כולנו נהיה ג'ובניקים שהתפקיד שלהם זה להדליק ממטרות? אחלה רעיון לא? מה לעשות שמישהו חייב להגן על האנשים בארץ פה, בלעדיהם היית מת, אז סה"כ אנשים שמדברים כמוך הם נצלנים, חיים על חשבון אחרים |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#146 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#147 | |
|
![]() ערוך...
![]() |
![]() |
![]() |
#148 | |
מנהל מקצועי
|
![]() ציטוט:
קל לך להגיד שאנשים מתו פה..אבל במקום לעשות משהו אתה יודע רק להגיד לאנשים שמתו פה אנשים כדי שתוקם פה מדינה. המדינה הזאת רקובה,אי אפשר לשקם אותה..החברה פה חרא..אפילו ישראלי אומר לחבר שלו כמה שהוא ישראלי.. אני לא אומר לא להשאר פה,אני רק רוצה להגיד,שזכותו המלאה של כל אחד לעבור מתי שבא לו. החיים שלי לא ידפקו בגלל העקרונות שלך,וההסטוריה של המדינה הזאת |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#149 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
דבר שני, בחיים אבל בחיים שלך אל תגיד "למה שאני אסבול כמו האלו מהקישון" כי זה בחיים לא יקרה לך, וזה נושא שהכאיב ועדיין מכאיב לאנשים שונים... אז תשמור את המילים שלך לעצמך. ואם אתה חושב שהקרביים הם פראיירים, כנראה שלא מגיע לך שישמרו עליך... אתה רוצה להיות משתמט על מדים, סבבה, אבל את הזלזול והחוסר הערכה שלך כלפי אנשים שאיבדו את חייהם או הפכו לנכים בשביל שאתה תשן ותבלה בלי שערבוש יתפוצץ עליך, תשמור לעצמך... ציטוט:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#150 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אתה לא מתבייש? להגיד שכל חייל קרבי הוא חתיכת פרייאר טיפש? הבן אדם פאקינג קורע את התחת, ושומר על התחת שלך שתוכל לעשות מה שבא לך, ואתה בא ואומר שהוא פרייאר, שהוא טיפש? אתה לא מתבייש? תגיד תודה ותסתום את הפה! יודע מה, אני אפילו לא אומר לך שתהיה קרבי, או אל תהיה קרבי, אבל אין שום סיבה שתגיד שאנשים שבחרו להיות קרבי, או שהמדינה שלחה אותם לשרת בשירות צבאי קרבי הם פרייארים של המדינה וטיפשים! גם כשחייל נהרג, אתה אומר לו שהוא טיפש? והוא מת לשווא? ו ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#151 | |
|
![]() ערוך...
![]() |
![]() |
![]() |
#152 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ממשלה באה והולכת אבל המדינה והארץ תמיד נשארות. חוץ מזה, מי שהולך לקרבי, מקריב שלוש שנים מהחיים שלו בשביל לא לקבל כלום? מה אתה רוצה לקבל? אני לא מבין אותך? אתה רוצה שהמדינה תביא לך משהו בזמן השירות שלך בצבא? שייצא לך משהו מזה? לכל דבר בחיים חייב להיות אינטרס? תמיד חייבים לקבל משהו? אי אפשר לתרום אף פעם? אם ככה אתה חושב שתמיד חייבים לקבל משהו, אז אתה פשוט אגואיסט ותו לא. למה אתה חושב שאם אתה תהיה טבח בצבא או איזה ג'ובניק ייצא לך משהו מזה? בולשיט! אז קצת נסיון, ביג דיל! תפסיק לחשוב רק על מה ייתנו בשבילך, ותתחיל לתת בשביל אחרים. צבא זה לא מקום שיתרום לך, אולי רק מבחינה מנטלית, ביטחון עצמי והתבגרות. חוץ מזה, שום דבר!
![]() |
![]() |
![]() |
#153 | |
|
![]() ערוך...
![]() |
![]() |
![]() |
#154 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אולי תיכנס לצבא תתבגר קצת, תתחיל לחשוב אחרת... אני לא בא להגיד לך להיות קרבי... עזוב מה שאני חושב על משתמטים... אני רק אומר, שאם אתה אומר שכל חייל קרבי שהוא, הוא טיפש ופרייאר אתה פשוט אינטרסנט לעצמך כמו שאמרת וזה הכל! לך תדאג לעצמך אבל אף פעם אל תבקש טובות מאף אחד, כי לא יעזרו לך אם לא תעזור לאף אחד... דבר אחד אני יודע, לעולם לא להגיד לא לשום דבר בחיים... אולי עוד כמה שנים תהיה לך דעה אחרת... ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#155 | |
|
![]() ערוך...
![]() |
![]() |
![]() |
#156 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
ובקשר לדיון שהתפתך פה: אני לא חושב שמי שמתגייס לקרבי הוא פראייר, יש אנשים שרואים במדינה שלנו כאחת ויחידה ואין עוד מלבדה, אז מן הסתם שיגנו עליה וישרתו אותה.. כמו אמא, יש רק אחת, מי מוכן למות או לסכן את עצמו בשביל אמא שלו.... (?) אבל אני כן הייתי רואה את עצמי כפראייר אילו גוייסתי, בגלל שמאז שאני מכיר את עצמי המדינה לא היוותה דבר בשבילי, לא השטח, לא הדת, לא ההסטוריה, וגם לא האוכלוסיה (כמובן לא כל האוכלוסיה אני מדבר באופן כללי) ומשום כך, לא התגייסתי, בלי שום רגשי אשם או נחיתות. עוד מישהו אמר שאין אנטישמיות בישראל... wtf? חסר אנשים בתוך ישראל ששונאים יהודים..? ישראל מלאה באנטישמיות... ישראל = ערבים. תמיד יהייו בישראל ערבים, אם זה בקרבתה או בתוכה, וערבים (ימך שמם הרסו לנו תמידה שירפו כבר) הם אנטישמים כלפי יהודים.
![]() |
![]() |
![]() |
#157 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
![]() |
#158 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
דת ולאום אלו שני דברים בלתי נחוצים וחסרי תועלת לחלוטין עבורי. ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#159 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ואם אתה באמת חושב ככה, אז אתה צודק שאין לך מה לחפש פה... אתה הולך לאיפה שטוב לך, איפה שטוב לחיות, נעים לחיות, יש שירותי חינוך, תברואה, פרנסה, זכויות וחברה טובה שם תלך... ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#160 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
ד"א סיקס פאק אני חייב לציין שהעברית שלך השתפרה פלאים, אני זוכר פעם היית מכניס בכל מילה שניה שגיאת כתיב.. היום אתה כותב נקי ובשפה גבוהה - סחטן. |
|
![]() |
![]() |