|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
אזהרה חמורה - שפה בוטה ושאינה הולמת
|
![]() ערוך...
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אולי תיכנס לצבא תתבגר קצת, תתחיל לחשוב אחרת... אני לא בא להגיד לך להיות קרבי... עזוב מה שאני חושב על משתמטים... אני רק אומר, שאם אתה אומר שכל חייל קרבי שהוא, הוא טיפש ופרייאר אתה פשוט אינטרסנט לעצמך כמו שאמרת וזה הכל! לך תדאג לעצמך אבל אף פעם אל תבקש טובות מאף אחד, כי לא יעזרו לך אם לא תעזור לאף אחד... דבר אחד אני יודע, לעולם לא להגיד לא לשום דבר בחיים... אולי עוד כמה שנים תהיה לך דעה אחרת... ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
אזהרה חמורה - שפה בוטה ושאינה הולמת
|
![]() ערוך...
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
ובקשר לדיון שהתפתך פה: אני לא חושב שמי שמתגייס לקרבי הוא פראייר, יש אנשים שרואים במדינה שלנו כאחת ויחידה ואין עוד מלבדה, אז מן הסתם שיגנו עליה וישרתו אותה.. כמו אמא, יש רק אחת, מי מוכן למות או לסכן את עצמו בשביל אמא שלו.... (?) אבל אני כן הייתי רואה את עצמי כפראייר אילו גוייסתי, בגלל שמאז שאני מכיר את עצמי המדינה לא היוותה דבר בשבילי, לא השטח, לא הדת, לא ההסטוריה, וגם לא האוכלוסיה (כמובן לא כל האוכלוסיה אני מדבר באופן כללי) ומשום כך, לא התגייסתי, בלי שום רגשי אשם או נחיתות. עוד מישהו אמר שאין אנטישמיות בישראל... wtf? חסר אנשים בתוך ישראל ששונאים יהודים..? ישראל מלאה באנטישמיות... ישראל = ערבים. תמיד יהייו בישראל ערבים, אם זה בקרבתה או בתוכה, וערבים (ימך שמם הרסו לנו תמידה שירפו כבר) הם אנטישמים כלפי יהודים.
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
דת ולאום אלו שני דברים בלתי נחוצים וחסרי תועלת לחלוטין עבורי. ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ואם אתה באמת חושב ככה, אז אתה צודק שאין לך מה לחפש פה... אתה הולך לאיפה שטוב לך, איפה שטוב לחיות, נעים לחיות, יש שירותי חינוך, תברואה, פרנסה, זכויות וחברה טובה שם תלך... ![]() ![]()
![]() |
![]() |