|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() בואנה מאיפה צצו כל הבלבולי מוח האלה על כך שחלבון לא חשוב אחרי אימון?
פחמימה מכובן שחשובה מאוד, אך גם החלבון, הוא מסייע לבנייה מחדש של הרקמות אם זכור לי נכון, או ששכחתם את זה?
![]() |
#2 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
זה ציטוט של גל והוא מוכיח את הנקודה בדיוק, ודווקא מדגיש את החשיבות לארוחה עשירה בחלבון ופחמימות דווקא לפני האימון בשביל זרימה של חומצות אמינו בזמן האימון.
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
וכידוע בBB זה ממש לא ככה. מה שגל כותב, שאין צורך לאכול ת'עוף או לשתות את השייק דקות אחרי האימון אלא מנת חלבון אחרי חצי שעה תהיה מספקת. פה אנחנו נכנסים לאזור האפור, אך בעקרון, העקרון הוא של החלון ההזדמנויות, וזה שזה לא מיתוס. מוזר, הדעות בפורום הזה נוטות להיות פעם - הכל אמת, אין כזה דבר מיתוסים ופעם גם האמת וגם המיתוסים - אכן מיתוסים. מוזר.
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לא שאני מזלזל בבחור בעל הידע הגדול, אלה רק מדגיש נקודה. צריכת פחממות בלי מורכבת, תגרה תגובת אינסולין. מה שיקרה שכל מה שתכניס לגופך יקלט למערכת במהירות רבה מהרגיל, ויחש את פירוק החלבונים. אם לא יכנסו פחממות למהערכת, הגוף יצטרך למצוא מקור אחר לסוכרים, כדי לבצע את חילוף החומרים, ויאלץ להמיר חלק מחומצת אמינו... לכן מומלץ בנוסף לצרוך חלבון אחרי האימון, ולהחזיר לגוף את האנרגיה שהוא צריך כדי לשקם את השריר מחדש, זה אפקטבי, ומוכח שזה תורם. כולים להיות מליון דעות, שמצדיקות וסותרות.. כמו המחקר שהבאתי מקודם.. ולכל השאר שרשמו שטויות, אני מציע לכם להביא סימוכין שיצדיקו את הדברים שלכם, כי אתם סתם מטעים אנשים וזה חבל.
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() צריך להקפיץ את האינסולין עם פחמימה פשוטה כמו סוכר ענבים גם בגלל שזה מה שגורם לחלבון להספג (אני לא בטוח שההסבר שלי מדוייק).
למשל מפתחי גוף ברמות גבוהות מזריקים אינסולין בשביל המטרה הזו (לא שזה מומלץ או משהו, פשוט שזה מה שעושים ברמות המאוד גבוהות, וחוץ מזה שזה מאוד מסוכן). אז כן, צריך גם חלבון אחרי אימון. אני לוקח בערך 100גר' סוכר ענבים ו60גר' אבקת חלבון (48גר' חלבון נטו), כדי להיות בטוח. אני לא יודע אם יש לזה חלק גדול בהתקדמות שלי אבל ליתר ביטחון.