|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
יואב טל
כללי:: חובב מושבע על ענף פיתוח הגוף
עוסק ב:: קידום הענף פיתוח הגוף בישראל
חדר כושר: go-active
|
![]() ווואההה ,
לא האמנתי 57 תגובות כל הכבוד , תודה רבה חבר"ה . הפתעתם אותי ממש , כפי שעומרי כתב אני יודע שהיד הקידמית שלי והכתפיים חלשות , ולא משנה כמה דגש ועבודה אני שם עליהם אם הם גודלים קצת אז כל שאר החלקים גדלים הרבה יותר והחלקים החלשים פשוט לא עומדים בקצב ולכן הם תמיד בפיגור . הייתה תקופה ארוכה שכל יום ראשון (אחרי מנוחה של שישי שבת ללא אימון הייתי עושה רק כתפיים ויד קידמית אך ללא שיפור ותוצאות משמעותיות . תודה רבה לכולם על הביקורת הבונה. אני מעריך את זה מאוד. אכן מעודד לצאת לתקופת חיטוב ארוכה ומשעותית. וכפי שהניגרי כתב ובצדק מהניסיון הרב שלו:..." אין באמצע ואין חצי ללכת עם החיטוב עד הסוף" עד אשר אני יורד לפחות ל-9% שומן . לא יודע מה יהיה אז משקל גופי מקווה שקצת מעל 80 אך כפי שאמר לי פעם טורבו : ...."אתה לא יכול לדעת עד אשר אתה מגיע לשם " לקחתי את כל מה שכתבתם לתשומת ליבי ובכובד ראש . לצערי אני יודע שבמהלך הדרך אני יאבד גם מאסת שריר לדאבוני מקווה רק שכמה שפחות . אני מבטיח לעדכן .
![]() |
#2 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() בהצלחה אח יקר! ד"א איפה החתימה שלך והתמונה שהייתה לך בפרופיל לאן הן נעלמו? ![]() |
|
![]() |
![]() |