|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#61 |
חבר פעיל
עוסק ב:: סטודנט לרפואת ספורט
|
![]() אני! יצטרפתי איזה שלושה חודשים לפני שסגרו אותו אבל קראתי שם עוד הרבה לפני |
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() מר.פופו גם...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
חבר פעיל
|
![]() Nos עדיין פה...
![]() |
#64 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#65 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
ושמע תכלאס הבנתי שהוא היה מקבל טסט' במרשם, אז זה לא כזה פייר.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
|
![]() אההה איך לא הזכרנו את יוגי, הייתי בטוח שמישהו כבר הזכיר אותו בהודעות הראשונות.
יוגי אני מצטער בשם כל הצ'ונגים. כבוד לפז"ם. ![]()
![]() |
![]() |
#68 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#69 |
חבר פעיל
|
![]() יוגי פנק אותנו בתמונות שלו.
![]() |
#70 |
חבר פעיל
|
![]() הייתי קורא בפורום השחור... היה קטסטרופה למצוא שם משהו.. עם כל ההודעות האלה אחת מעל השניה...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
חבר פעיל
|
![]() חח הפורום השחור היה נחמד
|
![]() |
![]() |
![]() |
#72 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
דבר שני, אני לא יודע אם הוא קיבל מה ואיך אבל גם אם הוא קיבל זה אומר שהוא קיבל את מה שהיה לו חסך בו, זה לא שהוא מקבל אקסטרה גם במקרה של HRT במרשם. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
מפתח גוף מתחרה עד 75 ק"ג
|
![]() מה עם אלי אבוחצירה לא אמר שיתחרה חחחחחחחחחחחחח
|
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
הושעה
|
![]() מישהו זוכר את ליאור קוגן? את הריב שלו עם תומכי אלי אבוחצירא?
![]() |
#75 |
חבר פעיל
|
![]() וואלה אנטון אני נזכר עכשיו בליאור קוגן,אם אני לא טועה הוא משרת עכשיו ב 669.
הוויכוחים של carlos 4X4 עם gal.t היו הדברים הכי מעניינים בפורום אני זוכר ש 90% ממה שהם רשמו לא היתי מבין,זה היה בתקופה שרק התחלתי לקרוא בפורום. היה את גיימר וטאוס שהיו מגיבים הרבה וגם יוגי,עומרי טורבו וגולן היו פעילים. גם the kid היה רושם הרבה ותמיד היה מתווכח עם גל אבל בסוף הוא התייאש ופרש. אי אי היו זמנים תגיד p-a-n-1-c היית במקרה רושם בפורום של קקטוס וחסמו אותך לצמיתות?
![]() |
#76 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
חבר פעיל
|
![]() אהה איזה ניסטלגיה, הייתי קורא הרבה ומגיב מעט ,כמו שעכשיו גם לפעמים יוצא.
חח אני זוכר את ההודעות הראשונות של גל ושל עומרי ,איזה שטויות הם היו שואלים יאללה!!!! וגם את כל זיוני הסכל של Thekid ושל קרלוס 4x4 היו זמינים טובים ,למרות שאז כמעט רק קראתי והרבה מאוד לא הבנתי ,אבל לאט לאט זה חילחל למוח.....והתחלתי להתאמן נכון עד לצבא ![]() היה גם את אממממ SETROID ניראה לי , הייתה לו תמונה כזאת של היד שלו משהו מפלצתי, משהו מטורף! אני זוכר שהוא היה ממש בהתחלה מגיב פה עם התמונה הזאת בצד והפסיק .. גם מר,פופו היה פה ,אחלה ידע היה לו חבל שהרבה אנשים עזבו... כבוד לפזם!
![]() |
#78 |
חבר פעיל
|
![]() thekid רשם פה פעם מה הוא מקבל וכמה אם אני לא טועה זה 250cc (אני לא בטוח מה היחידת מידה במזרקים) של 2 חומרים מעורבבים פעם בשבוע או שבועיים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#79 | |
|
![]() ציטוט:
![]() זה עם התמונה המפחידה של הזרוע קראו לו ANABOL, והיו עוד כל מיני חברים אנאבולים למינהם כמו LIOR-BOL ועוד כל מיני "בולים". ![]() אגב, אחלה דד ליפט יש לך. עוד 25 ק"ג ואתה עושה פי 3 ממשקל הגוף, מאוד מרשים. אתה עושה את המשקל הזה (165) עם רצועות או בלי? אם אתה עושה בלי, יש מצב שאתה לוקח את המקום הראשון בקטגוריה שלך.
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
מנהל ראשי
|
![]() נוסטלגיה אהא?!
![]() היו ימים יפים בתקופה של הפורום הקודם, הרבה מאוד צחוקים וכיף בפורום, התקופה שלי עם דנדו והריבים זה משו בלתי נשכח, הייתי מטריף אותו על שטויות והוא היה משתגע חחח.... היו קטעים מטורפים שמה, ובפתיחה של הפורום הנ"ל, גם הייתה תקופה מאוד יפה, אך דברים משתנים כמו שאתם רואים, אנשים חדשים מצטרפים, חלק מועילים, חלק מזיקים, אבל כמו כל בכל דבר בחיים, תמיד יש איזון!