|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() $מאוהב בך$: היי
$מאוהב בך$: מאמי את פה? $מאוהב בך$: רוצה לראות אותי גומר????? אורנית13: מה זאת אומרת גומר $מאוהב בך$: יש לך אייסיקוי? $מאוהב בך$: 236147632 $מאוהב בך$: כנסי אליי $מאוהב בך$: את פה מאמי??? אורנית13: לא מאמי אורנית13: לא נכנסת לאייסיקיו של זרים אמא אמרה $מאוהב בך$: אנחנו רק נכיר $מאוהב בך$: מאיפה את? אורנית13: אשדוד ואתה $מאוהב בך$: ת"א $מאוהב בך$: מה האייסי שלך $מאוהב בך$: או כנסי לשלי אני רוצה לשלוח לך תמונה אורנית13: תשלח פה :/ $מאוהב בך$: אני מנסה ולא מצליח $מאוהב בך$: 236147632 כנסי אליי $מאוהב בך$: מאמי שלי אורנית13: לא יכולהה חמוד $מאוהב בך$: למה מאמי $מאוהב בך$: אני רק ישלח לך תמונה ותמחקי טוב אורנית13: איזה תמונה אתה כבר רוצה לשלוח לי $מאוהב בך$: תמונה שלי מאמי $מאוהב בך$: תשלחי ליתמונה שלך $מאוהב בך$: בובי כנסי נוו פליז $מאוהב בך$: מאמי?? אורנית13: מה אתה רוצה לשלוח לי אה יא בן זונה? אורנית13: חח אתה יודע מה אני שולךחת לך? אורנית13: את בלשי מרחב ירקון יא בן אלף שרמוטוות אורנית13: אמא שלך שיחקה לך בלאו לאו שהיית קטן יא בן זונה אה? $מאוהב בך$: מאמי רק את התרק את התמונה שלי אורנית13: לא לא לא לא יעזור יא בן זונה אורנית13: אתה לא יכול למצוא בחורה בגיל שלך כי אתה מכוער אחושרמוטה ומסכן אתה חושב תהרוס לילדות בנות 13 ת'חיים אורנית13: יא בן שרמוטות $מאוהב בך$: טוב ביייי לילה טוב את מפסידה עים היית שואלת אותי בן כמה אני $מאוהב בך$: ביייי מאמי המשתמש סגר את חלון השיחה איתך! אורנית13: חחחחחחחח תשן טוב טוב בלילההה ושים לב לאוטו אורנית13: תראה אולייי הוא נשרף בטעות אורנית13: וצפה לדפיקות בדדלתת חע חע חע יא בן זונהה $מאוהב בך$: חחחחחח בייי ימפגרת המשתמש סגר את חלון השיחה איתך! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
|
![]() ואי דניאל שמע אח שלי,פעם הבאה אתה מדבר עם פדופיל,תן לו לשלוח לך תמונה,אז תעלה אותה לפה,ואני יעשה לה כמה שינויים טובים בפוטושופ חחח + אפשר לקבוע איתו בגישה באיזה מקום ולפרק לו את צורה חחח
ואיפה אתה מוצא את כול הפדופילים האלה ? אני לא מצליח ![]() |
![]() |
![]() |