|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() עזוב אותך או או או או ..קודם תבנה תפריט עם אפשרות אחת כל פעם ואז תנסה לימצוא משהו עם ערכים דומים
ולחם קל למסה?! לא מתאים אחי לחם מחיטה מלא או אחיד של אנג'ל החום או האדום כאילו זה הצבע של העטיפה גם טעימים וגם טובים למסה |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מה זה לחם אחיד? ועל איזה לחם אתה מדבר למה לא טוב למסה??? ולזה שהגיב ראשון מטרה: מסה משקל: 62 גובה 1.63 אחוזי שומן: 14.7% מה אני צריך לשנות?? בבשה תעזרו לי לעשות תפריט טוב |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Guest
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אני כבר מתחיל להיתיאש!
אף אחד פה לא נותן תפריט טוב ובאתר נותנים מאכלים מוזרים ולא קשורים לשאר התפריט הינ ה חדש: ארוחת בוקר: קופסת קוטג' 0.5% שומן 4 פרוסות לחם חיטה מלאה עגבנייה ארוחת 10: שניצל בפיתה עם מלפפון ![]() ארוחת צהריים: ארוחה בשרית + אורז\ספגטי\פטיטים + סלט או חביטה + חצי קופסא קוטג' + סלט 4-5 ירקות בין צהרים לערב: פרי... ערב: טוסט עם קוטג' + הסלט שנישאר מהארוחה הקודמת.. לפני שינה: יוגורט 1.5% + סלט עם טונה + כפית שמן זית לפני אימון: פרי אחרי אימון: סלט עם טונה והרבה קוטג' עם לחם [קל, אחיד, מה שיש] [עוד מאט קונה אבקה] עכשיו היא בסדר?? כי את הרוב לקחת מהאתר! וממש נמאס לי להכין תפריט לפעמים בארוחת 10 אני קונה ביצה קשה עם מלפפון ועגבניה וחסה בבגט בקיוסק בעצם פעמים בשבוע |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Guest
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |