|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() המלחמה הקרה נקראית ככה מכיוון שלא היו מעורבים בה כלי נשק חמים, הכל היה על טכנולוגיה, מי מגיע ראשון לחלל, מי מגיע ראשון לירח וכו'.
זה היה המערב נגד המזרח וזה היה בהקיף כלל עולמי, הסיבה שזה לא נקרא מלחמה העולם השלישית היא שלא היה שימוש בכלי נשק חמים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() המלחמה הקרה היא כינוי שניתן לסכסוך בין הגוש המערבי וארצות הברית בראשו לבין הגוש המזרחי וברית המועצות בראשו, מסוף מלחמת העולם השנייה עד לסוף שנות השמונים של המאה ה-20. מלחמה - על שום הפער והתחרות העצומים בין שני הגושים, וקרה - על כך שלחימה של ממש לא פרצה בין הגושים אלא עם מדינות קשורות ובמסווה של סכסוכים מקומיים.
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
מלחמת קוריאה. שבאע נלחמו בצפון קוראיה הקומוניסטית רק בשל האידיולוגיה שלה זה לא מלחמה חמה? מלחמת וויטאנם שבא נלחמו גם כן באידיאולוגיה הקומוניסטית זה לא מלחמה חמה??(ד"א שמה היו גם רוסים) ד"א תבדוק על המוסד "קומרירטן" אני מקווה שאייתי את המילה נכון, זה מוסד סובייטי שנועד להפציץ את האיגיאולוגיה הקומוניסטית בכל העולם |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
|