|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
*תודה לDAVID* ![]()
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
כללי:: שיווה האל של המוות
עוסק ב:: הנדסאי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אני פשוט לא סובל כשה שומעים לידי מוזיקה בפאלפון
#8 |
Banned
|
![]() איזה דיון אחים שלי חמסה על העין שלכם מה איכפת לכם מה אנשים אחרים עושים אם הפלאפונים שלהם ...
שבוע טוב לכולם ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
שבוע טוב ![]()
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() יו רציתי לפתוח דיון כזה בעצמי.
אני פשוט משתגע מזה, ההמצאה הכי גרועה שעשו במאה ה21. שלא תבינו אותי לא נכון מה אכפת לי שהם שמים את זה במקום גדול ופתוח אבל כל פעם שאני נוסע באוטובוס מנסה להעביר את הזמן עם הmp3 שלי באים 6 גמדים בני 13-14 שמים לי מוזיקה בפול ווליום ליד האוזן. יום שישי כמעט לא החזקתי את עצמי אני אשבור להם את הפלאפון יום אחד :x. מעצבן אותי שהורים לא מחנכים את הילדים שלהם ואחר כך קונים להם פלאפון משוכלל שירגישו טוב עם עצמם, גועל נפש אני לא מכריח את אחרים לשמוע מה שאני שומע. |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() כמו שהרוב אמרו, זה מעצבן אם אתה יושב באוטובוס ומישהו מחליט לשים ת'מוזיקה על כל האוטובוס...
אבל זה סבבה כשיושבים איפה שהוא ואפשר לשים מוזיקה...
#12 |
חבר פעיל
|
![]() איי איי מה אתה בוכים כאילו איזה חזק זה
כולה רמקול מסכן של וואט וחצי בקושי שומעים אותו ממרחק של 5 מטר קצת נסחפתם אני בטוח שכל אחד השתמש ברמקול הזה בשלב מסוים כזה או אחר כדי לדבר עם מישו ברמקול בזמן נהיגה אז אל תגידו שזה המצאה הכי גרועה במאה ה 21 כי אתם ממש נסחפתם תסלחו לי מה אכפת לכם שישמעו מה שהם רוצים איפה שרוצים אם זה מפריע תעירו להם תצעקו על מי ששם מוזיקה בפלאפון באוטובוס או רכבת אבל תפסיקו לבכות כמו ילדות קטנות!!!
#13 |
חבר פעיל
|
![]() Ori D אתה בן אדם כ"כ מסכן .....
מה מפריע לךך שאנשים שומעים מוזיקה בכיף שלהם תתרכז בדברים שאתה צריך להשקיע כמו אימונים מפרכים ותזונה מטורפת כי די לחפור על זה ישחיףף לך תאכללל ואל תזין תמוחח על הטלפונים לקחת חאווה לאנשים טלפונים כי אתה לא מסוגל לכלום!!יא 0 |
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לא מצאת לעצמך חיים עדיין יא חתיכת בן :):):):) עבריין מקלדת לא בא לך להגיד לי בצורה הולמת בפוסט שלי תעוף מפה ובטח שאל תגיד לי מה לעשות יא יצור מהתחת |
|
![]() |
![]() |
#15 | |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() אריאל מה אתה מזיין תמוח אני מנייאק אם שמעת ממשהו מטאל באוטובוס בד"כ ממשהו במזויקה הזאתי לא משוויץ וצועק בקולי קולות אני ככה וככה לעומת הצד של הערסים
|
![]() |
![]() |
#17 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מה מעניין לי תזין של הכוסעמק איזה שירים אתה שומע ! שים אוזניות בחייאת הראבק של אמא שלך אינען טיזאק |
|
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() או היצור מהתחת השני דוקאטי ההוא לפי התגובות
|
![]() |
![]() |