|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
שםשוט לא ידבר עם המאמן |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אז מאיפה אני יביא תכנית אימונים???
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() יש לי חבר
אח שלו מדריך במכון אחר נראה אולי הוא יכין לי תכנית בכל מקרה למרות שהתשובות לא ענייניות תודה שעזתם לי להבין ושלא עשיתי תתכנית הזו |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
|
![]() Abc-פעם בשבוע
Aחזה-ביספס מישור 5x12-6 עליון:לחיצות/פתיחות 3x12-8 משקולות,מוט = תגוון כול אימון ! מקבילים החיזה הפוכה/רגילה = תגוון,3-4סטים 12-8 חזרות ביספס: כפיפת מרפקים מוט W/ישר בעמידה = תגוון כול פעם:5-7 סטים, 15-8 חזרות ! B רגליים-כתפיים 1)סקוואט : 6-8 סטים כבדים על 15-8 חזרות = פרמידה ! 2)כול שני אימונים תוסיף לחיצות רגליים אחרי הסקוואט 5 סטים 12-8 חזרות 3)דדליפט סטיף-לגד 5 סטים 12-8 חזרות ! כתפיים: 1)לחיצה צבאיט בעמידה/לחיצה בישיבה עם מוט 5-6 סטים 12-6 חזרות ! (כול 3-4 אימונים אפשר להחליף את המוט בדאמבלים) 2)הנפות לצדדים 3 סטים 12-8 חזרות ! C גב,שכמות,טריספס 1)מתח 5-6 סטים 12-8 חזרות (במידת הצורך מוסיפים משקל) 2)חתירה 3x12-8 3)מסור/t-bar/bent Over Row של 3 סטים 12-6 חזרות = תגוון דד-ליפט 5-6, סטים 8-3 חזרות - סטים כבדים !!! שכמות: הרמת כתפיים עם מוט/משקולות : 4x12-8 טריספס:לחיצה צרפתית 5-7 סטים,12-8 חזרות,תעשה גיוון בין אימון לאימון בשיפוע של הסבסל. זהו !!!!! כן זה מספיק,מספיק ועוד איך מספיק,כול שחיף יעלה טוב במסה עם תוכנות כזאת ! ותכניס גם טעומים באחד הימים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() לזה שמעלי אין לך משוג כמה אני מודה לך!
יש כמה דברים שלא הבנתי אז רק עם בא לך תיתן לי תאיסיקיו שלך כמה שאלות קטנות. ושוב פעם תודה! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
כל הכבוד אחי תאומים* המון סטים כבדים אימון הארדקור רציני חאי האבתי מאוד הרבה סטים בתרגלים רק שאלה אחת, מזה מקבילים אחיזה הפוכה? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() מה שהוא הכין לי זו תכנית טוב?
אותה אני יעשה? ושוב פעם לזו שהיבא לי תתכנית ת-ו-ד-ה! ויש לי כמה שאלות שלא הבנתי כל מיני שמות של תרגילים שרשמת לי: מה זאת אומרת Abc פעם בשבוע? מתי לעשות מה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() רוצים בדיחה?
לפני שבוע דיברתי עם חבר שלי שרק התחיל להתאמן המאמן שלו עשה לו Fbw 4 פעמים בשבוע Aaxaaxx ![]() אמרתי לו להביא כפה ממני למאמן ABC הכוונה חלוקת כל השרירים ל3 אימונים..עכשיו אתה יכול לעשות אותה 3 פעמים בשבוע כאילו AXBXCXX או יותר |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |