|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
__________________
TRYHARDERGETBIGGER |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
מנהל ראשי
|
![]() אני לא בטוח שהבנתי אותך...
אם אתה מעוניין להוסיף לשייק חלבון שלך גלידה על מנת לשפר את הטעם תוסיף משהו ללא שומן כי הוא מעכב את הספיגה. איו בעיה שיהיו פחמימות זה אפילו רצוי. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() ומה זה בעצם מעקב את הספיגה? רק גורם לכך שהחלבון יספג בצורה יותר איטית או משהו כזה?
__________________
TRYHARDERGETBIGGER |
|
![]() |
![]() |