|
|||||||
| גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
|
|
|
#1 |
|
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
יש לך גנטיקה טובה, אבל אתה בעצמך אמרת שיש לך יד 33...
התמונות ערוכות ושום סרטון לא יוכיח שלא. ובסרטון היד שלך יותר קטנה... לא מתקרב אפילו. אני לא הייתי צריך להכנס לזה מלכתחילה, בעייה שלך, תעשה מה בזין שלך. לילה טוב.
|
|
|
|
#2 | |
|
Banned
|
ציטוט:
לילה |
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
|
ציטוט:
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Banned
|
ציטוט:
|
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
ציטוט:
בכל מקרה ראיתי את הסירטון והתמונות כן ערוכות...רואים את זה... אחלה יד רואים בסירטון..אבל עדיין..התמונות ערוכות... |
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Banned
|
ציטוט:
|
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
ציטוט:
|
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
|
ציטוט:
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Banned
|
ציטוט:
|
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Banned
|
ציטוט:
זה באמת יכול להיות כי התמונות היו ענקיות כשצילמתי מהפלאפון והקטנתי אותם בפוטושופ.. אבל לא נגעתי בתמונה עצמה.. רק הקטנתי תגודל של התמונה... |
|
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Banned
|
ציטוט:
|
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Banned
|
תמונות מתוקנות של פותח האשכול:
(הגודל הוא + - נכון,לא 100) ![]() ![]() ![]() התמונה הזאת יצאה רחבה מדי,אין לי כח לתקן,תסתפקו במה שיש,לא צריך להודות לי דרך אגב,ולתת לי מחמאות ! סתם ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Banned
|
ציטוט:
והתמונה של הבטן יצאה לא משו בכלל גם בתמונות שאני העלתי.. אני יעלה בקרוב תמונה יותר טובה |
|
|
|
|
|
|
#14 | |
|
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
ציטוט:
תאמת שהיתרשמתי לטובה אחלה בייספס אתה צריך לשפר יד אחורית ,קשה לי להעיר לגבי הרוחב של הגב שלך כי זה נראה כאילו אתה לא פורס את הגב כמו שצריך http://www.youtube.com/watch?v=ALf-A...elated&search= תעזר בוידאו הזה כדי לשפר את ביצוע הפוזינג שלך סך הכל אבל באמת נראה טוב ![]()
|
|
|
|
#15 | |
|
Banned
|
ציטוט:
הא ארבל דרך הגב על כמה אחוז שומן אני נראה לך?? שהייתי אצל יותם לפני 3 שבועות הוא אמר לי שאני 11-12 כמה אני נראה לך עכשיו? |
|
|
|
|