|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
Banned
|
![]() תמונות מתוקנות של פותח האשכול:
(הגודל הוא + - נכון,לא 100) ![]() ![]() ![]() התמונה הזאת יצאה רחבה מדי,אין לי כח לתקן,תסתפקו במה שיש,לא צריך להודות לי דרך אגב,ולתת לי מחמאות ! סתם ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
והתמונה של הבטן יצאה לא משו בכלל גם בתמונות שאני העלתי.. אני יעלה בקרוב תמונה יותר טובה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
תאמת שהיתרשמתי לטובה אחלה בייספס אתה צריך לשפר יד אחורית ,קשה לי להעיר לגבי הרוחב של הגב שלך כי זה נראה כאילו אתה לא פורס את הגב כמו שצריך http://www.youtube.com/watch?v=ALf-A...elated&search= תעזר בוידאו הזה כדי לשפר את ביצוע הפוזינג שלך ![]() סך הכל אבל באמת נראה טוב ![]()
![]() |
![]() |
#4 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
הא ארבל דרך הגב על כמה אחוז שומן אני נראה לך?? שהייתי אצל יותם לפני 3 שבועות הוא אמר לי שאני 11-12 כמה אני נראה לך עכשיו? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
אחוזי שומן זה משהו שקשה לנחש מבלי שאתה עומד מול הבן אדם אבל מהתמונות זה נראה כמו טווח הגיוני 12-10 ככה ...אחוזי שומן זה משהו שקשה "לנחש" ..תמיד תהיה סטייה של שניים שלושה אחוזים
![]() |
![]() |
#6 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
כי כולם סטו פה מהנושא.. ועוד משהו יש מצב אתה עורך לי את ההודעה הראשית ושם את התמונות שמישהו פה שם בגודל המקורי? תודה |
|
![]() |
![]() |