|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
אזהרה ראשונה - השמצת משתמשים על גבי הפורום
|
![]()
![]() |
#2 | ||
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
|
![]() ציטוט:
2.גם "המישתמטים" הפמניסטים ופצפיסטים הם חלק מהאוכלוסיה,מה לעשות.
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
וסוזוקי: בדיוק. ובגלל זה מי ששם עליי זין אני אשים עליו כפול. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
גם אני ככה בגלל זה יש לי מטרות מסוימות בחיים ואני הולך על פי הן ויום אחד אני לא יהיה כזה קטן |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
|
![]() ציטוט:
אני לא תומך בכלום אין לי דעה מוצקה לגבי הנושא,אבל מה כן, אני בטוח שלא כל אחד מתאים לצבא, ויש בחברה הישראלית גם אנשים שנפשית לא יכולים להתגייס (תקרא את מספר המתעבדים בצהל באתר) וגם אנשים שלא יכולים להתגייס מסיבות רפואיות. לכן לא יהיה רוב כנסת בחוק שפוגע באוכלוסיה.
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
זה ברור ששאנשים עם מגבלויות בריאותיות כאילו ואחרות לא התגייסו .. אבל הבעיה היא שהרבה תופסים על זה תרמפ בכדאי לצאת מהצבא דבר הפוגע לבסוף בכולנו ,כל אילו שמשרתיים,בגלל זה אין מספיק אנשים בקרבי ובגלל זה השירות יותר קשה בגלל אותו החוסר וזה בסוף פוגע ככה או אחרת בכולם ,בגלל אותם משתמטים ,יש לי שתי חברים כאילו .. אחד יצא כדי לעזוב להורים שלו ,אחד מהם חולה לב .. השני יצא ,שיחק אותה דפוק ,(למרות שהוא אחד האנשים הכי חכמים שאני מכיר והוא לומד עכשיו במכללה) ,ויצא מהצבא יחסית בקלות ,עם לא הייתי מכיר אותו אישית איזה בן אדם הוא ושהוא יכול לתרום למדינהיותר מחוץ לצבא מאשר שהוא בפנים הייתי אומר שהוא חרא של בן אדם ,אבל לא . הוא עשה בסכל,כן יש אנשים שלא מתאימים למיסגרת אולי מבכינה פסיכולוגית הוא לא מתאים לצבא זה גם יכול להיות (רופואי),יכול להיות בהחלט כאילו דברים אני לא שולל חס וחלילה,קורה שבן אדם לא מתאים למקום מסיום בגלל סיבות כאילו ואחרות אשר מוצדקות בדרך כזו או אחרת. אבל אנשים אשר יוצאים כי קצת קשה להם או לא מתאים לה(ללא סיבה מוצדקת ) את זה אסור לקבל והם אותם חרא של אנשים .
![]() |