|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
מנהל מחלקת התזונה
כללי:: משה גלעדי
עוסק ב:: סטודנט לרפואה
|
![]() ציטוט:
1. כן, יש אנשים שעושים את זה, אני אישית עשיתי את זה בPSMF. יתר על כן, יש בפורום הזה לא מעט אנשים שהלכו למסעדה עם קופסא של אורז מלא וחזה עוף, אז אתה יודע מה - כנראה שגם בלי PSMF אנשים הולכים לקיצון.. מי שזה מתאים לחיים שלו ולאופי שלו, שילך על זה מצידי, זה לא ענייני. 2. מי שלא יודע מה זה UD2 או PSMF גם לא יעשה אותן. הדיאטות האלה לא אמורות להחליף דיאטות מאוזנות בכל מצב - מעל אחוז שומן מסויים UD2 לא תראה עליונות וPSMF בכלל אמורה לשמש רק אנשים שחייבים משום מה להוריד הרבה משקל ומהר. אז לא ברור לי מה הקשר שלהן פה ומה אתה מנסה להגיד בכלל. 3. אני אמרתי שזה קדוש? שואלים, אני עונה. מבחינה מחקרית, זה האופטימום בשביל למלא את הגליקוגן. אני אי פעם אמרתי שלא תגדל עם 0.8 או 0.6 או רחמנא לצלן 0.5 גרם? בחיים לא אמרתי. אני מדבר על המיטב, זה הכל. להגיד שלפי דעתך זה לא משנה זאת אמירה אווילית, משתי סיבות: א. לא בדקת שזה באמת לא משנה, אתה עוסק במדעי הנראה לי. ב. מן הסתם שיותר גדילה של מאגרי הגליקוגן משמעה יותר גדילה של השריר. 4. הצורך לשים את הפחמימות מסביב לאימון עולה מן הסתם רק בדיאטות דלות בקלוריות ופחמימות. בעליה במסה אין צורך בזה, גם לא בדיאטות "סטנדרטיות" יחסית ולא קיצוניות. אז אף אחד לא סובל, אלא אם כן הוא גם ככה בדיאטת "סבל" דלת פחמימות. יום טוב |
|
![]() |
![]() |