|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אלון אתה ירושלמי במקור אתה אמור לאהוד את ביתר.. איך אתה לא מתבייש
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אם כל הכבוד למכבי חיפה.התקציב של ביתר הוא פי 4 יותר משל מכבי חיפה. ביתר כבר זכתה באליפות. שום קבוצה של 40 מיליון שקל לא יכולה לתת פייט לטווח הארוך נגד קבוצה של 160 מילון שקל.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]() על תדאג חמוד ...
עם הקומץ שלכם , ימשיך לשרוף משרדים כמו אחרוני הפושעים , התקציב שלכם היה כמו תקציב של חנות פיצוחים ..
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
פי תיראו מי שקפץ מי ששיחק אותה עלי עבריין הבטיח לי שיביא לי את חצי קרית ים הבית מותק אני עדיין מחכה ועוד מעיז ליקרוא לאלה של ביתר פושעים ואנחנו לא מקשבים לגאידמק הוא צריך אותנו הרבה יותר מאשר אנחנו צריכים אותו |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
|
![]() ציטוט:
בינתיים מי שעוד שניה פונה למרחב זבולון בגלל מה שהיה זה אתה ישוטר .... אתה כל החיים שלך בפורום המסכן הזה , כולך רוח וצילצולים כשתעשה משהו עם החים שלך תתקשר אולי באמת היה שווה להביא אליך הבית כמה חבר'ה בינתיים אתה 0 , מי יבזבז עליך שניה מהחיים שלו ? אתה שווה את זה ? וקם מסתיים הוויכוח הדבילי הזה חפש מישהו אחר לזמבר לו תשכל.. ילד בכיתה א'
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |