|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() כל דבר שהוא מלא (קמח מלא, אורז מלא,פסטה מקמח מלא סוכר חום...) עדיף מהגירסה ה"לבנה"שלו. מדובר במוצרים שעברו פחות עיבוד ויש בהם יותר סיבים תזונתיים
חוץ מזה שהערך הגליקימי שלהם הוא נמוך כלומר מדובר בפחמימות מורכבות. פחמימות מסוג זה עדיפות במשך היום כמובן שסוכר חום הוא בעל ערכים גליקימיים גבוהים אבל הוא עדיף על סוכר לבן |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Banned
תאריך הצטרפות: Nov 2005
הודעות: 0
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
לאורז לבן ולאורז חום יש אותו אינדקס גליקמי [79 83 - אין הבדל כ"כ] אין טעם לקנות לחם מלא ואורז מלא, זה סתם יקר |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אבל יש בהם יותר סיבים ... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט של דימי מלפני כשנה:
"אני אוכל רק לחם מלא ואורז מלא לא נוגע בחרא מעובד ולא מכניס את זה לגוף שלי פשוט לא איכס איכס" אכן דימי, מה השתנה? ![]() ד.א שימו לי מוניטין יא קמצנים שנים שאני בפורום. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |