|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
אזהרה חמורה - שפה בוטה ושאינה הולמת
|
![]() ???????????
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() בוא'נהה מה 'תם מורידים ת'מורל ש'לוווו?
בן קבל חיזוק ![]()
when the pain takes control touch leaves you cold it's better sometimes not to pray Well I guess that's just the way that it goes why love dies no one knows but I love you till my very last breath don't say a word just leave me with your kiss of death -L.A. Guns- ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||
|
![]() ציטוט:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() לכל מי שחושב שידיעת מתמטיקה זה המדד לאדם חכם אז הוא טועה
אני יכל להגיד לכם בתור מי שראה ורואה המון תלמידים לא המתמטיקה קובעת מי אתה ומה אתה גם אם לא הולך למשהו בשאלון 001 זה לא אומר כלום אולי חוץ מידיעותיו במתמטיקה אם אתה,פותח הפוסט, ואני בטוח שאתה טוב בדברים אחרים זה מה שחשוב. כל בן אדם טוב בתחום שלו ואולי בכמה תחומים ומתמטיקה לא חייב להיות ביניהם כואב לי הלב על תלמידים שיושבים ברמות 4 ו5 יחידות ולא מצליחים (מסיבות כאלו ואחרות) וסובלים ולא מוכנים לעבור ל3 יחידות כי זה נראה בעיניהם לא רמה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
אבל אם תחשוב בהגיון זו לא גישה כל כך מיוחדת |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||
|
![]() ציטוט:
ת'אמת? הייתי ב-4 יח' אבל למה ירדתי? בגלל המורה. היא תמיד עוקצת וגורמת להרגשה חרא אז אני מקווה להשלים ל-4 יח' בכיתה יב' כבר...
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() אם אתם לא רוצים ללכת לאונב' למה אתם לומדים בכלל?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() [quote=P-a-n-1-c]אח"כ ביןכ ה וכה הם יצטרכו להלשים ל4-5 יח' כדי ללמוד משהו נורמלי באונב'..[/
לא כל חוג באוניברסיטה מחייב רמה של ארבע או חמש יחידות במתמטיקה רוב החוגים במדעי הרוח והחברה וגם משפטים מחייבים רק 3 יחידות . נכון שרמה של ארבע או חמש נותנת ייתרון . (להבדיל מאנגלית שם אתה חייב לבוא עם ארבע יחידות) וגם אם משלימים אחרי התיכון... מה קרה? לא כולם בנויים לעשות את תעודת הבגרות בצורה הכי טובה בזמן התיכון. אני אומר ,שוב בתור מורה, שבגיל של התיכון צריך ללמוד ולשאוף להצליח אבל יש עוד דברים. השאלה היא גם מה המחיר של הצלחה למשל במתמטיקה גובה ממך אם כדי להצליח ברמות הגבוהות זה בא על חשבון חברים ו/או הצלחה במקצועות אחרים ו/או במקרה שלנו למשל ללכת למכון.... לא תמיד זה שווה ובטח לא שווה לשבת ברמות הגבוהות ולהיכשל |
![]() |
![]() |