|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#6 |
מייסד הפורום
תאריך הצטרפות: Sep 2005
הודעות: 5,079
כללי:: גיל גרנות
גיל:: מצוות הנהלת הפורום.מדריך כושר מוסמך ממכללת וינגייט - מאמני חדר כושר.יועץ לתזונת ספורט,מתמחה בפיתוח ג
עוסק ב:: יועץ תזונה וכושר
|
![]() אוקי, רגע לפני שאתה מאבד את העשתונות :-)
בכדי למנוע פירוק של שריר אתה צריך לשמור על גרעון קלורי "שפוי". כזה שיספק לגוף שלך את כמות הקלוריות ואבות המזון הדרושים לו אך לא יגרום לגופך להגיע לתהליך קטבולי כלשהו. אתה יכול להעזר בנוסחא לחישוב הגרעון המקסימילי. במקביל, להעזר במדריך לחיטוב המופיע באתר. על כל פנים, כל עוד תבצע את החיטוב באופן הדרגתי וללא הפחתת קלוריות קיצונית, תוכל לשמור על מסת השריר שלך כמעט לחלוטין (אף פעם לא ניתן לשמור במאה אחוז). שיהיה בהצלחה!
__________________
לעיתים אני לא מספיק להגיב בזמן להודעות שמופנות אלי בפוסטים אותם אני פותח או מגיב, מראש סליחה! אתם מוזמנים לפנות אלי גם במייל. צוות ישראלבודי- הנהלה יועץ לתזונת ספורט, תוספי מזון ופעילות גופנית. GilGranot@israelbody.org - ליעוץ, תמיכה ושאלות |
![]() |
![]() |