|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
אני חושב שהמקום של נשים הוא במקומות אחרים, כמעט בכל ענף ספורט אני מצדיק השתתפות של אישה, חוץ מפיתוח גוף. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
מנהל ראשי
|
![]() עומרי, אני נגד מה שאתה אומר, פשוט נגד, אישה שמקריבה כל כך הרבה למען ענף ספורט שהיא אוהבת צריכה לקבל כבוד מטורף!
גם גברים משחיטים את גופם בעזרת סטרואידים וירידה לאחוז שומן נמוך אז? אתה לא רואה נשים שאומרות שזה לא מיועד לגברים כי בלה בלה בלה... למה אתה לא מתלונן על נשים שהודפות כדור ברזל? הם גם לוקחות Aas ומגיעות למשקלי גוף גבוהים מאוד וממש אבל ממש לא נראות נשיות, ויש עוד כמה ענפים כאלה. דעתי האישית היא שאישה שמקריבה כל כך הרבה למען האהבה שלה לענף צריכה לקבל כבוד מטורף.
![]() |
#3 |
מנהל ראשי
|
![]() נכון גולן, אם הן לוקחות הורמונים של גבר אני נגד זה!
זה כמו שגבר יקח הורמונים של אשה (קוראים לזה קוקסינל) אשה צריכה להיות אישה, גבר צריך להיות גבר. אשה התפקיד שלה בטבע שונה לחלוטין, הגוף שלה בנוי ללידה והוא בנוי לתפקד באחוזי שומן גבוהים יותר משל גבר, טסטוסטרון לאשה זה הדבר הכי גרוע שיכול להיות. בלי קשר , גברים יכולים להיות על אחוזי שומן נמוכים מאוד ולאורך זמן גדול יותר מאשר אישה שיורדת לאחוזי שומן כאלו.(גבר גם לא צריך לגדל תינוק בגופו,ולבריאות של האם יש השפעה ישירה מאוד על התינוק שגודל ברחם שלה,כולל נטיה למחלות ולבעיות שיש לאם) יש נזקים חמורים מאוד שמתרחשים במערכת ההורמונלית של האשה עם הפסקת הווסת, ירדה ברמות האסטרוגן, ירידה באחוזי שומן. אני מניח שאפשר לפתוח פוסט שונה קצת גלשנו כאן.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
גולן אתה צודק אישה שמשקיעה את כל הכוח שלה והמרץ בישביל להגיע להשגים גבוהים בענף ספורט שהיא אוהבת צריכה לקבל כבוד לא פחות מגבר ובכלל בן אדם שקורע את עצמו ומשקיע צריך לקבל כבוד אבל אם תשאלו אותי כל הקטע של הבודיבילדינג אצל בנות סבבה מביא להם כבוד על ההשקעה אבל זה פ פשוט מגעיללללללללללללל |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני בעד מה שגולן כתב... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() אני לא לובש וורוד, אבל נניח שאני יחליט ללבוש וורוד, עדיין אני יראה יותר גברי ממך גולדברג (התכוונתי למשתמש) תגדל קצת שיערות על החזה ונדבר
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
![]() אבל לא אלבש ורוד. כל החולצות שלי זה או שחור או לבן. ויש לי אחת כחולה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
ואנטון אולי אתה רוסי גאה אני סתם רוסי אבל :P |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() |