|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() החלקים השרופים הם מלאים ברדיקלים חופשיים וההרכב שלהם בעצם שונה מהמזון בו יצאו
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() Is there a difference between living foods and raw foods?
Living and Raw foods both contain enzymes. In living foods, the enzyme content is much higher. Raw, unsprouted nuts contain enzymes in a "dormant" state. To activate the enzymes contained in almonds, for example, soak them in water for as just 24 hours. Once the almonds begin to sprout, the enzymes become "active" and are then considered living. In the context of this web site, the terms are used loosely. קישור לכתבה http://www.living-foods.com/faq.html |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר מתחיל
|
![]() אני לא שורף אותם...הם לא נהיים שחורים...ממש חלק קטן מהפרוסה נהיית טיפה יותר חומה.. זה הכל
|
![]() |
![]() |