|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה
|
![]() ציטוט:
![]() זה סתם תמונה שמצאתי בדיון, עם ריבוע לבן על הפנים העתקתי אותה למחשב ובתצוגה מקדימה הוא מראה תתמונה לפני שהדביקו עליה תריבוע....
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ולמה אתה שומר תמונות של חבר'ה מהפורום במחשב חחח?
![]() |
![]() |
#3 | |
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה
|
![]() ציטוט:
אני חיפשתי תמונה של מישו עם ריבוע כדי להוכיח לך שאפשר להוריד תריבוע אני בסך הכל נכנסתי לאשכול והעתקתי תתמונה למחשב התמונה כבר עם הריבוע וכשה אני מעתיק תתמונה למחשב אני יכול לראות מה מתחת לריבוע.
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
הוא לא שומר תמונות של אנשים במחשב זאת תמונה שהוא הביא מהרשת כדי שתשמש דוגמא. אתה לא מאמין..? תעלה תמונה ערוכה ותראה איך אני משחזר לך אותה.
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
מנהל ראשי
|
![]() נו אז רגע, סיקס פאק, אם נגיד אני במקום לחתוך מה שאני רוצה להוציא, אני חותך את מה שאני משאיר בתמונה, ושומר את זה לקובץ חדש, אפשר לשחזר או לא?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
מנהל ראשי
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בוא תשחזר לי את התמונה הזאת- http://img225.imageshack.us/img225/6051/tempwr6.jpg מה יש מאחורי הבלוק הכתום? אם אתה מצליח, אני מוריד בפנייך את הכובע, אם לא, אתה אוכל אותו.
![]() |