|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() מה הקשר זה כמו שהרבה אנשים רואים wwe זה הכל הצגה וזה ידוע הרבה שנים, אבל הם ממשיכים לראות את זה כי יש שם אקשן ומעניין לראות את זה כנ''ל לגבי השרדות .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בהישרדות הם באים בגישה שהכל חי ונושם שם בדיוק כמו שמציגים לך את זה בטלוויזיה, דבר שרחוק מהאמת.
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
והWWE שינו את כל ההצגה בגלל השם היום זה פחות קרבות אלא יותר מבאק סטייג |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() שמע אחי רואים שהשרדות מבויים אבל מה אכפת לי אני נהנה מ'ה''מופע'' דן מזיין את כולם ווואלה אני נהנה ^__^
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() כבר היה על זה כתבה במעריב. על הסנדויצים שחילקו להם, הקסומטיקאית שטיפלה בבנות, ההכירות המוקדמת של המתמודדים אחד עם השני, סוכניות הדוגמנות שמייצגות את ויקה, מרינה ורה, גיא, ומולי. על המתמודדים מבולגריה. על זה שבעצם כמעט ואין דגים איפה שהם נמצאים. על הקטעים שצולמו בארץ. ועל עוד דברים שאני לא זוכר.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() ציטוט:
ובתקופה שטענו שה-WWF אמיתי, ואני זוכר אותה טוב, זה היה מגוחך. אני רוצה לראות מישהו ממשיך בקרב אחרי אגרוף אמיתי של סטון קולד למשל. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() ד"א איפה הם מחרבנים? בשיחים?
תהנו אנשים, אבל זה מבויים, זה הכל. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הסיבה הראשונה זה בעצם שהמופע הפך יותר בידורי מאשר האבקות אז זה הENTERTITMENT והסיבה השנייה זה היה ארגון של דובים עולמי עם אותו שם והשם השתנה |
|
![]() |
![]() |