|
![]() |
#1 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() הייתי נותן 2 סטים קציניים של חימום, בלי לזלזל
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() תן 2 סטים חימום 15 חזרות עם משקל בינוני ,מתיחות לכתפיים קצת תרגילי התנעה ומשם תגש.
Rm1 קצת מסוכן כי יהיה לחץ ממש גבוה על הכתפיים,אני בכל מקרה לא אוהב לעבוד ב Rm1. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
|
![]() ציטוט:
6-8 יספיקו לדעתי, ה15 סתם ירוקן מאגרים ויתיש אותך לדעתי. (חוץ מזה שהמאמר שתורגם פה בנעוץ תומך בטווח חזרות כמו שאמרתי)
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בוא נגיד אם אתה שם יותר מ 40 אחוז +- מRM1 שלך אז כן 8-6 יספיקו לדעתי. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]() טעות 1: חימום של המון חזרות
מספר גבוה של חזרות (10 ומעלה) גורם להפרשה של חומצת חלב אל תוך הדם, אשר פוגעת משמעותית ביכולות של מערכת העצבים להפעיל יחידות מוטוריות של סיבי שריר מהירים. לא מומלץ לעבור את ה6 חזרות בחימום. לא משנה מה המשקל, לא צריך להגיע ל15.
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אחי במשקלים כל כך נמוכים זה לא משמעותי,כל מה שאתה עושה זה להניע טיפה את המפרקים.
סתם דוגמא אם אני עובד Rm1 125 אז בחימום אני יעשה עם 50 קילו,במשקל כזה אין ממש השפעה כי המשקל די זניח פה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |