ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > פיתוח גוף-כללי

פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 16-02-08, 23:12   #1
yespocket
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי שומר החומות
זה לא משנה מה תגיד על אותו אחד שלא עשה צבא.
אם הוא לא יצא מהצבא מסיבות אמיתיות, ויצא סתם כי לא היה בא לו לשרת, זה אומר שהוא בן אדם אגואיסט, סוציומט, שחושב אך ורק על התחת שלו ועל איך אפשר לדפוק את המדינה.
בן אדם כזה לא רק שלא הייתי נותן לו להשתמש בנכס ששייך לי, גם לא הייתי נותן לו להתקרב אלי.

הבעיה שמתפתחת במדינה היא בדוק מה שאתה מנסה לצייר כאן, אנשים מתעלמים מערכים בסיסיים לטובת כסף וטובות הנאה אחרות...
איפה הימים שמי ששירת בקרבי היה גיבור ישראל, ומשתמטים זה היה מושג שלא היה קיים בלקסיקון הלאומי?
ואם יש כאלה שבאמת לא יכולים לקבל מסגרת?
ועושים שירות לאומי שנתיים?

רוב המשתמשים (cעיקר בזמן האחרן שהשירות הלאומי נפתח גם לבנים) עושים שירות לאומי, אני אל רואה בזה שום דבר פסול

תאיר את עיני
yespocket מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 16-02-08, 23:55   #2
שומר החומות
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי yespocket
ואם יש כאלה שבאמת לא יכולים לקבל מסגרת?
ועושים שירות לאומי שנתיים?

רוב המשתמשים (cעיקר בזמן האחרן שהשירות הלאומי נפתח גם לבנים) עושים שירות לאומי, אני אל רואה בזה שום דבר פסול

תאיר את עיני
אמרתי בהודעה, מי שיש לו סיבה אמיתית לצאת מהצבא (בין היתר לעשות שירות לאומי במקום, שמבחינתי זו תרומה זהה ברוב המקרים), זכותו המלאה להמנע משירות. מה גם שזה לא נקרא השתמטות, כי לא חלה עליו חובת השירות.

ורק בינינו, לרוב, אלו שמוגדרים כ-"לא יכולים לקבל מסגרת" זה סך הכל תירוץ מתיפייף ל-"לא יכולים שמישהו אחר נותן להם הוראות".
אם זו באמת בעיה נפשית, אז יש לו את כל הסיבות בעולם להשתחרר.
שומר החומות מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 17-02-08, 22:26   #3
idan1523
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי שומר החומות
אמרתי בהודעה, מי שיש לו סיבה אמיתית לצאת מהצבא (בין היתר לעשות שירות לאומי במקום, שמבחינתי זו תרומה זהה ברוב המקרים), זכותו המלאה להמנע משירות. מה גם שזה לא נקרא השתמטות, כי לא חלה עליו חובת השירות.

ורק בינינו, לרוב, אלו שמוגדרים כ-"לא יכולים לקבל מסגרת" זה סך הכל תירוץ מתיפייף ל-"לא יכולים שמישהו אחר נותן להם הוראות".
אם זו באמת בעיה נפשית, אז יש לו את כל הסיבות בעולם להשתחרר.

זה בדיוק הבעיה לך תמצא מי משתחרר סתם ומי באמת זקוק לשיחרור הזה. שמע הצבא זה לא קייטנה במיוחד אם אתה לוחם דופקים אותך מכול הכיוונים. אבל אם אתה אומר שמי שיעשה שירות לאומי זה בדיוק אותו דבר כזה שירות צבאי זה בולשיט שירות לאומי זה קייטנה! למה הם צריכים לקבל את אותם תנאים כמו לוחמים?(ראבק יש הבדל בדיוק כמו שלוחם מקבל 700 שקל ותומך לחימה 350).
לדעתי צהל צריך להוריד את היד מההבדק על 21 ופרופיל נפשי , זה אשמתו הבלעדית של צהל.
idan1523 מנותק   הגב עם ציטוט
תגובה