|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#5 |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() מי שמוותר על צ'יטינג אחת לשבוע, הוא פשוט אידיוט.
לא רק שזה מותר, אלא שזה אפילו מומלץ, עושה טוב לנפש ולגוף, ולעולם לא תשמין מצ'יטינג כזה, גם אם אכלת מגש פיצה או באגטים שווארמה או פלאפל או וואט אבר. הגוף פשוט לא סופר את הארוחה הזאת, בתנאי שאכלת נכון כל השבוע. אני מניח שבאמצע השבוע צריך בעיקר כוח רצון, והטיפ שלי הוא לנסות לא להיות רעב. אם אתה אוכל טוב ואיכותי, אין סיבה שתתפתה לחטוא. ועוד יתרון של הצ'יטינג: הוא עוזר לך לא לחטוא באמצע השבוע כי יש לך מה לחכות. אז אדם אומר, לא אוכל עכשיו, לא נורא, אבל ביום שבת יבוא הפיצוי. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
|
![]() תגיד לנו מה המצב שלך...
לפי סגנון ההודעה שלך רואים שאתה בחיטוב קבל טיפ שלי...סתכל על ג'נקפוד סתכל עליו טוב טוב! ותחשוב..ותגיד לעצמך "רגע למה לעזאזל אני צריך את זה?! בישביל שמחר באירובי אני שוב יבזבז תזמן ולא יתקדם לשום מקום?!" תסתכל בהרבה סרטונים של פיתוח גוף ותמונות של מפתחי גוף תעתיק למחשב רקע יפה של מפתח גוף תערוך אותו בצייר ותרשום למטה "לא לגעת בג'נק" או כאלו דברים שיעוררו אותך שתמיד תהיה מודע לכך שג'נפוד זה לא טוב אם אתה בחיטוב..(כמובן תלויי במצב האחוזי שומן שלך אם הוא יחסית סביר ויש עלייך מסה טובה אני בטוח שפעם בשבוע צ'יטינג לא יזיק ![]() ![]() ויש עוד שיטה קטנה שכל פעם שאתה ג'נק מולך במקום לאכול אותו תעיף אותו מהחלון תנסה לפגוע במישהו זה ישמח אותך קצת ![]() בהצלחה אחי |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
והינה עוד טיפ לך "עומרון" תחשוב שאיך שאתה מסיים תחיטוב אתה תוכל לפנק את עצמך ביותר צ'יטינג בעליה במסה ![]() |
|
![]() |
![]() |